Vindecătoarea Djuna a prezis sfârșitul lui Vladimir Putin în fruntea Rusiei: Se va instala o conducere strălucită, țara va înflori!

Djuna Davitașvili a fost una dintre cele mai cunoscute vindecătoare și astroloage din toate timpurile. Rusoaica a murit în 2015, însă înainte de momentul negru a venit cu previziuni pentru Rusia.

01 mart. 2022, 23:27
Vindecătoarea Djuna a prezis sfârșitul lui Vladimir Putin în fruntea Rusiei: Se va instala o conducere strălucită, țara va înflori!

Vindecătoarea Djuna a prezis sfârșitul lui Vladimir Putin în fruntea Rusiei. Aceasta a prezis că anul 2021 a fost definit drept hotărâtor pentru țară, relatează Moskovski komsomoleț.

Vindecătoarea Djuna a prezis sfârșitul lui Vladimir Putin în fruntea Rusiei: Se va instala o conducere strălucită, țara va înflori!

Publicația menționează că medicina oficială nu a recunoscut faptul că Djuna ar fi posedat abilități extrasenzoriale. Cu toate acestea, rușii continuă să manifeste interes pentru moștenirea și profețiile lăsate de ea.

Astfel, Djuna a avertizat că va fi o perioadă de cinci ani extrem de dificili pentru Rusia. Iar anul 2021 ea l-a definit drept hotărâtor.

”Perioada hotărâtoare va fi precedată de o boală periculoasă ce se va instala la plămâni”, a prezis vindecătoare, ale cărei cuvinte sunt citate de agenția Newinform.

Potrivit spuselor sale, ca urmare a acestei perioade, mulți ruși vor ajunge în pragul sărăciei. Totuși, agricultura se va dezvolta.

Astrologul a precizat, de asemenea, că la cârma Rusiei se va instala o conducere strălucită, iar după încheierea crizei va începe un viitor minunat, iar oamenii vor simți că Rusia este cel mai bun loc unde se poate trăi pe planetă.

”Rusia va înflori și, oricum, vom întrece întreaga lume”, a apreciat Djuna.

Cine era vindecătoarea secretă a liderilor de la Kremlin. Succesul ei era recunoscut în toată lumea!

Multă lume a auzit de Djuna, vindecătoarea care trata fără să atingă pacientul. Se pare că a fost înzestrată cu puteri bioenergetice speciale, greu de explicat, dar cu efecte spectaculoase. Ani de zile, a fost studiată de oamenii de ştiinţă, mai ales că, în perioada când faima ei dădea ocol pămîntului, se ocupa de sănătatea fostului lider sovietic Leonid Ilici Brejnev, informează Agerpres.

Citește  și: Adevărata miză pentru care armata americană se află în România. Sorin Ovidiu Vîntu, previziunea-bombă: Asta se va întâmpla!
Printre figurile celebre care au apelat la serviciile ei de astrolog s-au numărat Leonid Brejnev, fost secretar general al Partidului Comunist din URSS (PCUS), care a încetat din viaţă în 1982, şi Eduard Şevardnadze, ministru de externe sovietic în perioada lui Mihail Gorbaciov, până în 1991, devenit ulterior preşedinte al Georgiei.

Citește și: Ultima profeție a Babei Vanga. Ce a prezis despre România chiar înainte să moară! Anii cheie ai lumii: cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă