Vine barza în showbizul românesc! Artista se pregătește să devină mămică pentru prima oară: „Am ales să pun copilul pe primul loc”

Lavinia Mariș este una dintre cele mai noi revelații de pe YouTube și a vorbit despre succesul pe care îl are, dar și despre fetița pe care urmează să o aducă pe lume.

11 ian. 2023, 19:20
Vine barza în showbizul românesc! Artista se pregătește să devină mămică pentru prima oară: „Am ales să pun copilul pe primul loc”
Artista va aduce pe lume o fetiță la începutul lunii martie

Lavinia Mariș este cântăreață de muzică de petrecere și a reușit să ajungă pe locul doi în trendingul de pe YouTube în numai cinci zile. Artista a lansat o piesă alături de Georgiana Lobonț, prietena ei de câțiva ani.

Într-un interviu pentru fanatik.ro, Lavinia a recunoscut că nu știe cum să gestioneze încă succesul venit peste noapte, dar e mpotivată să muncească și mai mult pentru visul ei.

Lavinia Mariș are 25 de ani și este din Cluj Napoca, iar piesa care a consacrat-o se numește „Banii din întreaga lume”. Și pe plan personal tânăra are cu ce se mândri, pentru că va deveni mamă pentru prima oară în curând.

„Eu încă nu îmi dau seama cât e de important succesul sau, cel puțin, nu știu încă să îl gestionez, dar mă bucur că lumea apreciază muzica mea. Mi-am dat seama în același timp cât mai am de muncit. Am, totuși, norocul să fac ceea ce îmi place”, a declarat Lavinia.

Lavinia Mariș, pasionată de muzică de la o vârstă fragedă

„Eu am făcut dansuri populare de mică la mine, la Gilău, de unde sunt. Acolo, în ansamblul local, am început să și cânt. Părinții m-au înscris apoi la Colegiul Național de Muzică. Pe urmă, am dat la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca, deci aș putea să fiu și profesoară de muzică. Până la melodia care mi-a adus succesul, eu am interpretat doar muzică populară. Am mai cântat muzică de petrecere, la evenimente, dar niciodată nu am avut un proiect atât de mare, care să mă propulseze în top. De cântat, eu cânt de pe la 15-16 ani”,

a adăugat artista.

Lavinia și Georgiana Lobonț sunt prientene din adolescență, iar acum colaborează pe plan profesional.

„Pe Georgiana o știu din adolescență, suntem prietene de foarte multă vreme. Eu am rugat-o să îmi dea numărul lui Florin Pește, pentru că îmi doream să lucrez cu el. După ce l-am sunat eram foarte entuziasmată și abia am așteptat să înpem colaborarea. În două săptămâni mi-a trimis proiectul care astăzi se numemește „Banii din întreaga lume”. După ceva timp m-am pornit spre Drăgășani, alături de soțul meu, Dacian, care mă susține necondiționat în ceea ce fac și am tras piesa pe care urma să o lansez în ajunul Crăciunului.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la Pro TV! Cătălin Măruță se retrage din cauza unor probleme de sănătate

Piesa asta trebuia să o lansez singură, așa era planul. Am primit apoi înregistrarea-pilot, vocea trasă în studioul lui Florin și m-am apucat de pregătiri pentru videoclip, deci era o cu totul altă poveste. Florin i-a trimis înregistrarea melodiei cu Georgi, și apoi m-a sunat Georgiana. Mi-a zis că vrea să facă un duet cu mine. La început, ea nu și-a dat seama că e vocea mea. Georgi a crezut că va fi piesa ei, dar apoi când a aflat că sunt eu, și-a dorit foarte tare să colaborăm. Așa că astrele s-au așezat în acest fel”, a dezvăluit cântăreața.

Artista se pregătește să devină mămică

„Îți spun sincer că sunt foarte fericită. Sunt o mămică tânără, la doar 25 de ani și să știi că mă bucur că am ales să pun copilul pe primul loc. Mulți preferă cariera și apoi se gândesc la copii, dar uite că pentru mine este o binecuvântare, pentru că de când am aflat că sunt însărcinată, mi s-au întâmplat numai lucruri bune. Au fost și câteva schimbări de când am aflat că voi fi mămică, în sensul că am luat câteva kilograme în plus, dar ăsta nu e un mare necaz. Sunt emoționată, nu pot să neg. Îmi e frică de naștere. E normal să îți imaginezi tot felul de lucruri.Eu mereu m-am rugat să fie sănătoasă, indiferent cum va arăta fizic. Nu pot să stabilesc eu cum va fi, cum o vrea Dumnezeu așa va fi. Legat de creșterea micuței, dacă mă descurc sau nu, asta voi vedea. Nu am fost la niciun curs de pregătire, dar pot să-ți spun că am mare noroc cu sora mea care îmi dă toate detaliile, ea având deja doi copilași.Citește și: Reacţii emoţionante după ce Reghecampf a postat o fotografie cu fiul său şi al Corinei Caciuc. Micuţul Liam îi seamnă leit! FOTOVoi naște undeva la începutul lunii martie. Va fi în zodia Pești la fel ca tatăl ei. Am început deja să pregătim camera, avem deja și căruciorul. Suntem cam gata să o primim așa cum se cuvine pe fetița noastră. Am ales un nume românesc, este și un nume de sfânt. Nu am zis nimănui până acum cum o va chema. E un nume destul de comun, dar ne place foarte mult. O va chema Ștefania. Nu va avea alt prenume. Doar atât: Ștefania Suciu”, 

a concluzionat artista.