„Vine barza” la Teatrul de pe Lipscani

Vineri, 20 martie, începând cu ora 19:00, Teatrul de pe Lipscani vă invită la noua sa PREMIERĂ, comedia “Vine barza!”, adaptare după Andre Roussin. Distribuţia este formată din: ADRIANA TRANDAFIR, Mihai Ciucă, Anca Dinicu, Doina Teodoru şi Gabriel Fătu. Regia este semnată de Lucian Iancu.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 10:23
„Vine barza” la Teatrul de pe Lipscani

Alături de ADRIANA TRANDAFIR, vă invităm să luaţi parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Încurcături, qui-pro-quo-uri şi tot felul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?

O comedie explozivă şi extrem de vie, la care ADRIANA TRANDAFIR vă invită să râdeţi şi să vă simţiţi bine. La început de primăvară, vă aşteptăm, cu mic, cu mare, la un spectacol viu, plin de energie şi voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da şansa să uitaţi, pentru un timp, de grijile zilnice şi să vă amuzaţi alături de câţiva dintre actorii de seamă ai Teatrului de pe Lipscani.

Poftiţi, aşadar, pe 20 Martie, la ora 19:00 în Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani pentru o porţie zdravănă de umor de cea mai bună calitate. Vă invităm să aflaţi pentru cine vine barza şi cine este vinovatul.

Distribuţia:

ADRIANA TRANDAFIR
Mihai Ciucă
Anca Dinicu
Doina Teodoru
şi
Gabriel Fătu

Regia: Lucian Iancu

Biletele se pot procura de la casieria Teatrului de pe Lipscani, de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:00 si online pe www.bilete.ro.