"Vine barza" la Teatrul de pe Lipscani

Publicat: Luni, 09 Martie 2015 12:23 // Actualizat: Luni, 09 Martie 2015 13:33 // Sursa: romaniatv.net

Vineri, 20 martie, începând cu ora 19:00, Teatrul de pe Lipscani vă invită la noua sa PREMIERĂ, comedia “Vine barza!”, adaptare după Andre Roussin. Distribuţia este formată din: ADRIANA TRANDAFIR, Mihai Ciucă, Anca Dinicu, Doina Teodoru şi Gabriel Fătu. Regia este semnată de Lucian Iancu.

Alături de ADRIANA TRANDAFIR, vă invităm să luaţi parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Încurcături, qui-pro-quo-uri şi tot felul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?

O comedie explozivă şi extrem de vie, la care ADRIANA TRANDAFIR vă invită să râdeţi şi să vă simţiţi bine. La început de primăvară, vă aşteptăm, cu mic, cu mare, la un spectacol viu, plin de energie şi voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da şansa să uitaţi, pentru un timp, de grijile zilnice şi să vă amuzaţi alături de câţiva dintre actorii de seamă ai Teatrului de pe Lipscani.

Poftiţi, aşadar, pe 20 Martie, la ora 19:00 în Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani pentru o porţie zdravănă de umor de cea mai bună calitate. Vă invităm să aflaţi pentru cine vine barza şi cine este vinovatul.

Distribuţia:

ADRIANA TRANDAFIR
Mihai Ciucă
Anca Dinicu
Doina Teodoru
şi
Gabriel Fătu

Regia: Lucian Iancu

Biletele se pot procura de la casieria Teatrului de pe Lipscani, de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:00 si online pe www.bilete.ro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 mar 14:26
...vă invită la noua sa PREMIERĂ, comedia “Vine barza!”, adaptare după Andre Roussin. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: feed


...
09 mar 12:37
...lt IE 9]>
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8024
RON
25 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H