Vineri 13. Cel mai superstițios horoscop. Ce-ți aduce ziua, în funcție de zodie

Nu este un secret pentru nimeni că unii oameni vor face tot ce le stă în putință pentru a se îndepărta de numărul 13.

12 ian. 2023, 23:45
Vineri 13. Cel mai superstițios horoscop. Ce-ți aduce ziua, în funcție de zodie
Vineri 13. Cel mai superstițios horoscop

A venit și ziua de vineri 13. Te simți superstițios? Nu începe să-ți faci griji. În ciuda negativității notorii din jurul acestei zile, astrele au pregătit pentru ziua de vineri, 13 ianuarie 2023, o mulțime de posibilități. Fii atent la oportunitățile de a te conecta cu persoane care au aceleași idei care împărtășesc interese, speranțe și viziuni de viitor similar cu tine.

Nu este un secret pentru nimeni că unii oameni vor face tot ce le stă în putință pentru a se îndepărta de numărul 13. Potrivit History.com, atât de mulți oameni se tem de numărul 13 și, de ziua de vineri 13, încât aceasta din urmă a primit și un nume: paraskevidekatriafobia.

Cu toate acestea, din punct de vedere astrologic, vineri este de fapt ziua lui Venus. Pe lângă faptul că este întruchiparea arhetipală a iubirii și frumuseții, Venus este și un simbol al femininului divin. În plus, numărul 13 este sacru deoarece corespunde celor 13 Luni anuale și ciclurilor menstruale. În această zi, energiile vor fi la fel de venusiene – fermecătoare, prietenoase, identificabile și plăcute din punct de vedere estetic – având în vedere alinierea armonioasă dintre Luna din Balanță, în timp ce conducătorul ei, Venus, strălucește prin Vărsătorul conștient social. Acesta este un moment ideal pentru prietenie și camaraderie, fie că este în persoană sau prin intermediul rețelelor sociale.

Horoscop 2023: Cea mai norocoasă lună din an pentru fiecare zodie în parte
În plus, Marte a ieșit recent din retrograd în Gemeni, după două luni, și aduce un impuls spre viteză. În ceea ce o privește pe Venus, se va apropia de un pătrat de Uranus iubitor de libertate, adăugând un strat de excentricitate și surpriză amestecului.

Iată cum arată ziua de vineri 13 pentru fiecare zodie în parte!
Vineri 13 BERBEC
Conducătorul tău ceresc, Marte, revenit în direct în Gemeni, energizează mediul tău local și schimburile imediate. Si nu doar atât. Luna va trece prin Balanță, punând un accent emoțional în relațiile tale unu-la-unu, totul în timp ce se armonizează cu Venus în Vărsător prin a 11-a ta casă a prieteniei și afacerilor comunitare. Profită astăzi de magia mediului tău social, dragă Berbec.

Horoscop 2023: Cea mai norocoasă lună din an pentru fiecare zodie în parte

Vineri 13 TAUR
Te simți din nou pe tine însuți și totul se datorează lui Marte direct prin a doua casă a încrederii în sine. Cea mai bună parte? De asemenea, prosperi la locul de muncă, deoarece Luna se va conecta cu conducătorul tău ceresc, Venus, prin a 10-a casă a personalității publice și a reputației. Ce vrei din punct de vedere al carierei? Cu cine poți colabora?

Horoscop 13 ianuarie 2023. Vineri 13, zi cu ghinion pentru multe zodii
Vineri 13 GEMENI
Mergi mai departe! Marte este direct în semnul tău și nimic nu îți stă în cale. Nu-ți fie teamă să stai în lumina reflectoarelor, dragă Gemeni. Luna va străluci prin cea de-a cincea casă a faimei, a proiectelor și expresiei unicității. Toate în timp ce formează un trigon dulce cu Venus în Vărsător prin a noua casă a spontaneității și a perspectivelor lumii. Concentrează-te pe gândurile creative astăzi!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.