VINOVĂŢIA Oanei Zăvoranu, probată cu DETECTORUL de MINCIUNI. De ce este vedeta judecată în libertate

Oana Zăvoranu este inculpată. Şi nu pentru o faptă oarecare, ci pentru şantaj. Nu e puţin lucru. Riscă şapte ani de puşcărie. Avocata esteticianului șantajat a explicat de ce Oana e cercetată în stare de libertate, precizând că luni va cere supunerea ei la detectorul de minciuni.

26 mai 2014, 09:23
VINOVĂŢIA Oanei Zăvoranu, probată cu DETECTORUL de MINCIUNI. De ce este vedeta judecată în libertate

Parchetul Sectorului 3 a făcut precizări în legătură cu flagrantul făcut Oanei Zăvoranu, scrie ziarulring.ro. În primul rând, parchetul spune clar că a fost vorba de „un flagrant ce a vizat-o pe Oana Zăvoranu”, flagrant la care „au participat procurorul de caz, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sector 3 şi poliţişti din această unitate de poliţie, precum şi din cadrul Secţiei 12 Poliţie”.

Citeşte şi Declaraţii şocante ale pacientelor doctorului Marek: „E un măcelar! Pune silicoane cum umple mama curcanul”

Aşadar, procuratura ne spune cât se poate de clar că a avut loc un flagrant şi că respectiva „operaţiune judiciară” a reuşit. Deci Oana a fost prinsă „pe bune” în flagrant. Păi, dacă tot a reuşit flagratul, cum se explică faptul că „pacientul” e… liber? „Oana Zăvoranu are în prezent calitatea de inculpată” În al doilea rând, fără să dea un răspuns clar la întrebarea mai mult sau mai puţin retorică de mai sus, Parchetul explică faptul că „Oana Zăvoranu are în prezent calitatea de inculpată, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, prevăzută şi pedepsită de art. 207 din Codul Penal cu închisoarea de la doi la șapte ani”.

Citeşte şi STENOGRAME: Înregistrarea care aruncă în aer totul în scandalul silicoanelor Oanei Zăvoranu

Adică, dacă e pusă sub acuzare în urma flagratului, având calitatea de „inculpat” (calitate pe care o au, îndeobşte, cei reţinuţi şi/sau arestaţi), nu e de ajuns?!… De ce-ar mai trebui să fie şi… arestată?!… „Trebuie să se prezinte la organele de poliţie, potrivit programului de supraveghere” Şi, în sfârşit, în al treilea rând, tot fără să ne spună clar de ce e „pacientul” liber, dacă flagrantul a reuşit şi, deci, fapta – destul de gravă – este evidentă, Procuratura ne mai spune că „măsura preventivă neprivativă de libertate a controlului judiciar” luată faţă de inculpata Oana Zăvoranu prevede că ea are obligaţia „să se prezinte la organele de urmărire ori de câte ori e chemată, să înştiinţeze orice schimbare de locuinţă şi să se prezinte la organele de poliţie, potrivit programului de supraveghere” şi, de asemnea „să nu ia legătura cu persoanele indicate de procurorul de caz”.

Alexandru Morărescu, avocatul Oanei Zăvoranu a declarat că clienta sa este dispusă oricând să facă testul poligarfului, chiar dacă nu este considerată probă judiciară.

 

Mai multe amănunte aici.