Violator din Gorj, prins de poliţişti după ce a răpit o fată de 16 ani

Bărbatul din Gorj care a răpit o minoră de 16 ani chiar din faţa casei a fost prins. Agresorul a stat ascuns aproape o lună în pădure, iar poliţiştii l-au găsit în casa unui prieten. Şi acesta din urmă a fost reţinut.

RomaniaTV.net
17 iul. 2013, 20:24
Violator din Gorj, prins de poliţişti după ce a răpit o fată de 16 ani

Bărbatul a luat-o cu forţa pe fata de 16 ani chiar din faţa casei. După mai bine de 24 de ore de căutări, poliţiştii au găsit-o pe tânără la marginea satului, însă agresorul reuşise să scape. Timp de o lună, a stat ascuns.

Bărbatul a mărturisit că a stat ascuns într-o pădure de frica autorităţilor, însă spune că nu i-a făcut nimic copilei. „Nu i-am făcut nimic, doar ne-am plimbat şi am ajuns la sechestrare de minori”, a spus acesta.

Şeful Poliţiei Rovinari, Constantin Bărbulescu, a spus că răpitorul s-a ascuns în locuinţa unui alt bărbat, aflată în apropiere de casa victimei sale. „A incercat sa se sustraga, noi am monitorizat zona timp de o luna, timp în care s-a efectuat scotocirea zonei pe o distanţă de 6 kilometri”, a spus Bărbulescu.

Rudele fetei răpite respiră uşurate acum că agresorul şi complicele lui au ajuns pe mâna poliţiştilor. Pentru lipsire de libertate şi tentativă de viol, bărbatul riscă până la 15 ani de închisoare.