Violenţa în şcoli, scăpată de sub control. Un elev a fost bătut în curtea liceului VIDEO

Un incident violent a avut loc luni, la Liceul Energetic din Ploieşti. Un tânăr a fost rănit în curtea şcolii după ce un individ din afara instituţiei a sărit gardul şi l-a bătut.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 09:43
Violenţa în şcoli, scăpată de sub control. Un elev a fost bătut în curtea liceului VIDEO

Se înmulţesc scenele de violenţă în şcolile din România. Un astfel de act s-a petrecut luni, în curtea Liceului Energetic din Ploieşti, unde un elev a fost bătut de doi indivizi.

Conform celor declarate de poliţişti pentru România TV, băiatul bătut era în clasa a XIII, iar la un moment dat el a aruncat cu o piatră spre gardul dinspre stradă. Pe trotuar se deplasa un elev al unui liceu din apropiere, însoţit de un amic, aceştia reacţionând violent. Ei au început să îl acuze pe elevul de clasa a XIII-a că a vrut să îi lovească, apoi au sărit gardul şcolii şi l-au luat la bătaie. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi un traumatism la mâna dreaptă.

Elevul a primit îngrijiri medicale la Serviciul Judeşean de Ambulanţă, dar a refuzat să fie transportat la spital. Agresorii au fost duşi la secţia de poliţie, pentru audieri.