Violenţe la Chişinău. Un ministru şi mai mulţi jurnalişti au fost îmbrânciţi de protestatari GALERIE FOTO VIDEO

Ministrul de Interne din Republica Moldova, dar şi mai mulţi jurnalişti au fost huiduiţi şi îmbrânciţi de manifestanţii indignaţi de corupţia şi sărăcia din ţară.

RomaniaTV.net
30 nov. 2015, 10:03

Sute de poliţişti au fost mobilizaţi după ce, la Chişinău, s-au iscat violenţe şi proteste. Ministrul de Interne al Republicii Moldova şi mai mulţi jurnalişti au fost îmbrânciţi şi huiduiţi de către manifestanţii care denunţau sărăcia şi corupţia din ţară. 

Un cameraman a fost îmbrâncit de către protestatari în faţa Ministerului de Interne. Iar unul dintre manifestanţi a aruncat o ţigară aprinsă în jurnalişti. De huiduieli nu a scăpat nici ministrul în exerciţiu al Afacerilor Interne, Oleg Balan, potrivit România TV.

Citeşte şi Platforma DA protestează din nou la Chişinău. Manifestanţii cer demisia Guvernului

Manifestanţii au blocat circulaţia pe unul dintre principalele bulevarde din capitala Republicii Moldova. Protestarii cer intensificarea luptei anticorupţie în ţară, dar şi reducerea numărului de partide.

„Ar trebui să fie 2-3 partide în care lumea să aibă încredere, să nu se facă sute de partide şi când să alegem la votare nu ai pe cine să alegi”, a spus unul dintre manifestanţi.

Mii de oameni au luat parte la manifestaţia organizată în faţa Ministerului de Interne in Chişinău.