Violențe pe teren la meciul dintre SSC Băneasa și AFC Rapid. Gazdele s-au retras de pe teren după intervenția jandarmilor

Violenţe pe teren au avut loc, duminică, la meciul dintre echipele SSC Băneasa şi AFC Rapid, din Liga a V-a, potrivit oaspeţilor pentru calmarea spiritelor fiind necesară intervenţia a numeroşi jandarmi. Gazdele s-au retras de pe teren.

13 nov. 2016, 22:17
Violențe pe teren la meciul dintre SSC Băneasa și AFC Rapid. Gazdele s-au retras de pe teren după intervenția jandarmilor

„Meciul a fost întrerupt iar echipa gazdă s-a retras de pe teren. La un fault asupra lui Narcis Ioniţă, unul din jucătorii celor de la AS SC Băneasa l-a lovit cu pumnul pe jucătorul nostru, moment în care câţiva suporteri rapidişti au pătruns în teren cerând socoteală echipei gazdă. Au venit 10 echipaje de jandarmi pentru a restabili ordinea. Jucătorii celor de la Băneasa au refuzat să mai continue meciul şi s-au retras de pe teren. În această situaţie, ne aşteptam să câştigăm meciul la masa verde cu scorul de 3-0”, se arată pe pagina de Facebook FC Rapid Bucureşti.

Pe pagina de Facebook se menţionează că tatăl fotbalistului Narcis Ioniţă a fost lovit cu piciorul în gură de către un jucător de la SSC Băneasa şi a ajuns la spital, având dublă fractură de mandibulă.

viewscnt