Violeta Alexandru: A sărit din baie Olguţa Vasilescu cu o postare ca să mă acuze

Publicat: Miercuri, 27 Noiembrie 2019 08:14 // Actualizat: Miercuri, 27 Noiembrie 2019 08:14 // Sursa: romaniatv.net

Este război între actualul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, şi fostul ministru Lia Olguţa Vasilescu. Ministrul liberal o acuză de manipularea opiniei publice pe Vasilescu, după o postare de pe Facebook.

"Ieri a sărit din baie cu o postare Vasilescu ot PRM să mă acuze că aș modifica HGul de organizare al MMPS astfel încât să desemnez "fară concurs" atașații pe probleme de muncă și sociale din cadrul misiunilor diplomatice (despre ei, despre cum taie frunză la câini și cum au fost parașutați inclusiv realizatori TV direct în Dubai, cu altă ocazie).
Pentru că s-a adus în discuție prostia, să facem câteva precizări, așa, ca pentru proști:

1. Articolul respectiv NU este propus de mine. Noi nu modificăm NIMIC. Acel articol e de pe vremea, și a fost semnat chiar de #prostiaPRM (dovada actul semnat chiar de ea în 2017, vedeți paginile scanate de atunci).

2. Dacă #prostiaPRM făcea un efort, își aducea aminte că această precizare NU exclude concursul. Ba din contră, mereu s-au organizat concursuri pentru aceste posturi. Sigur, înțeleg din minister că la concursuri ieșea cam cine trebuie, oamenii din minister au început să vorbească, cu toată teroarea și amenințările făcute asupra lor să tacă, nu se mai tem că prostia se mai poate întoarce în minister să le facă ceva.

3. Într-un final, când prietenii din minister i-au atras atenția că bate câmpii, într-un gest penibil, a șters postarea, dar o avem aici în captură", a scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Lia Olguţa Vasilescu Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 nov 12:21
Răspunde | Votează email 0 email
Ovesea Nicolai
aveti amabilitatea de a intreba pe absolventa de filologie Olguta Vasilescu de ce prin noua formula de calcul a pensiilor Afecteaza Negativ pensiile de limita de varsta a peste 150.000 de persoane prin INghetzarea si sau Scaderea dramatica a pensiilor celor din grupa de munca-Conditii Speciale[ forjori,turnatori,mineri,sectoare calde] si in cazul persoanelor cu handicap grav sau accentuat,ale caror pensii sant acum stabilite in baza unor stagii de cotizare de 11,8 ani-20 de ani,dar care potrivit VPR din legea 127/2019-vor avea punctul de pensie stabilit la o valoare de 75 de lei/punct in bazaunui stagiu de 25 de ani ,desi repet stagiile acestara legale de cotizare sant 11,8 ani-20 de ani ???


Editează sau şterge
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H