Violeta Alexandru anunţă excluderi în PNL pe motive de trădare

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul fiind votat şi de doi consilieri PNL, deşi formaţiunea a anunţat că nu susţine proiectul propus de Gabriela Firea.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 20:53
Violeta Alexandru anunţă excluderi în PNL pe motive de trădare

Liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat că se va reuni Biroul Politic şi va propune excluderea celor doi consilieri PNL care au votat proiectul de buget.

„Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget.

Cine nu face faţă acestei exigenţe care ţine de igiena internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă.

Nu permit să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor. Am muncit mult ca să o recâştigăm. Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora”, a anunţat Violeta Alexandru, citată de Adevărul.

Citeşte şi: Scandal între Rareş Bogdan şi Dan Barna. Europarlamentarul PNL: „Era arogant. Îi spun: Fii, măi, om. Vorbeşte cu liftiera”


loading...