Violeta Alexandru desfiinţează PSD: Alimentează frică pentru a induce panică. Mint aşa cum respiră!

Violeta Alexandru vine cu critici dure la adresa social-democraţilor. Ministrul Muncii susţine că PSD minte aşa cum respiră şi doar alimenteză frica şi induce panica în rândul românilor. De asemenea, guvernanta PNL a vorbit despre ce se întâmplă cu pieţele din România, după ce noile măsuri au intrat în vigoare.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 18:43
Violeta Alexandru desfiinţează PSD: Alimentează frică pentru a induce panică. Mint aşa cum respiră!

„Ei doar alimentează frica, să creeze panică. Aceştia induc ideea că va fi un mare haos după guvernarea PNL. A fost un an foarte greu. Este un PSD odihnit, care minte de cum respiră, vrea să inducă oamenilor ideea că PNL nu se ţine de cuvânt. Ei se ocupă cu lansarea zvonurilor tocmai pentru a induce starea de panică.

Din fericire, oamenii înţeleg ideea. Ceea ce vrea PNL să demonstreze oamenilor e că vrea binele acestei ţări şi nu se doreşte colaps. Cred că se vede diferenţa între PSD şi PNL. Dacă n-ar fi fost acest an, poate n-aş fi fost aşa de implicată. Sunt conştientă că fac parte dintr-o echipă responsabilă.

În momentul în care munceşti sesizezi că sunt oameni care vor să tragă frâna de mână, care îţi virează informaţii care nu sunt reale. Eu sunt pentru o comunicare de bun simţ. Oamenii văd ceea ce facem. M-am străduit să vorbească rezultatele. A fost un an dificil.

Sub o formă sau alta pieţele sunt organizate. Vorbim de pieţele în aer liber. Aici a lucrat fabrica de troll, care au încercat să ducă situaţia într-o altă parte. Sunt permise pieţele în perioada weekendului, în zone amenajate. Marfa nu se va arunca. Există spaţii pentru desfacerea mărfii producătorilor noştri. Nu a existat partid politic să sprijine mai mult decât PNL producătorii noştri. Nu se pune problema să aruce marfa, primarii sunt implicaţi şi au amenajat deja pieţele. E dreptul oamenilor să îşi exprime punctul de vedere. Producătorii autohtoni ocupă un loc special pentru noi. Preocuparea noastră e să asigurăm că producătorii noştri au piaţă de desfacere.”, a spus Violeta Alexandru, la B1.

Citeşte şi: Ministrul Muncii: Bugetarii nu vor mai primi unele sporuri dacă lucrează de acasă sau prin telemuncă