Violeta Alexandru despre mărirea pensiilor: "Nu am niciun element concret astăzi ca să transmit că se preconizează nişte schimbări"

Publicat: Marţi, 04 Februarie 2020 22:13 // Actualizat: Marţi, 04 Februarie 2020 22:13 // Sursa: romaniatv.net

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, s-a pronunţat la Realitatea Plus cu privire la eventualitatea redactării unei noi legi a pensiilor.

Invitată la Realitatea Plus, Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a abordat şi subiectul pensiilor, vorbind despre eventualitatea elaborării unei noi legi. 

"Nu vorbim despre a elabora o nouă lege a pensiilor. Am preferat să fac o inventariere a tuturor problemelor pe care legea în vigoare le generează. Şi să ştiţi că nu sunt puţine. Multe dintre ele pleacă din reglementările privind acordarea sporurilor permanente la care pensionarii s-ar aştepta să se adauge alte sporuri considerate nepermanente neluate în calcul. Nu am în vedere o nouă lege a pensiilor", a explicat Violeta Alexandru. 

Întrebată dacă se va aplica creşterea punctului de pensie cu 40%, aşa cum prevede legea, Violeta Alexandru a declarat:

"Orice declaraţie face ministrul Muncii, dacă eu consider că e oportun sau nu, va genera o stare de panică. Nu am niciun element concret astăzi ca să transmit că se preconizează nişte schimbări. În mod evident, urmărim evoluţia încasărilor la buget".

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
încasări bugetare majorarea pensiilor Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H