Violeta Alexandru îi jigneşte pe pensionarii cu pensia minimă VIDEO

Scandal de proporții provocat de ministrul Muncii. Violeta Alexandru îi jignește pe pensionarii cu pensia minimă. Ministra-barieră din guveernul Orban susține că "pensia minimă este de fapt o indemnizație socială dată de stat celor care nu au contribuit la sistemul de pensii sau au contribuit incomplet". Declarația revoltătoare făcută pe Facebook vine după ce ministra a fugit astăzi de intrebarile reporterului România TV.

06 ian. 2020, 20:57
Violeta Alexandru îi jigneşte pe pensionarii cu pensia minimă VIDEO

„Când am ceva de comunicat, comunic. În rest, muncesc fără să fac un scop în sine din aparițiile TV.

O angajată a RTV/Sebastian Ghiță ținea morțiș astăzi, alergându-mă efectiv, să facă un caz din mărirea pensiei minime. În fapt, o indemnizație socială dată de Stat celor care nu au contribuit la sistemul de pensii sau au contribuit cu un stagiu incomplet.

Nu există o dezbatere pe această temă. Și ea știa acest lucru. Îi explic civilizat reprezentantei RTV, rugând-o să îmi permită să port discuția planificată cu persoana care mă aștepta. Dar ea se face că pune o întrebare. Sigur, putea să întrebe și dacă suntem în luna ianuarie și să spună că, dacă nu am ce comenta, înseamnă că nu sunt transparentă.

De fapt, putea să întrebe pe M.C. Budăi sau pe A. Solomon despre schimbarea legii.

Nu ministrul muncii mărește pensia minimă, ci parlamentarii. Se numește amenințare acest episod. Nu e primul.

În ceea ce mă privește, înțeleg să continui un dialog civilizat. Când am ceva de comunicat, aveți încredere – voi comunica. La momentul la care am concluzii de comunicat. În rest, #lamuncă.

Sunt pentru decență și seriozitate în viața publică”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.