Violeta Alexandru îi jigneşte pe pensionarii cu pensia minimă VIDEO

Publicat: Luni, 06 Ianuarie 2020 22:57 // Actualizat: Luni, 06 Ianuarie 2020 22:57 // Sursa: romaniatv.net

Scandal de proporții provocat de ministrul Muncii. Violeta Alexandru îi jignește pe pensionarii cu pensia minimă. Ministra-barieră din guveernul Orban susține că "pensia minimă este de fapt o indemnizație socială dată de stat celor care nu au contribuit la sistemul de pensii sau au contribuit incomplet". Declarația revoltătoare făcută pe Facebook vine după ce ministra a fugit astăzi de intrebarile reporterului România TV."Când am ceva de comunicat, comunic. În rest, muncesc fără să fac un scop în sine din aparițiile TV.

O angajată a RTV/Sebastian Ghiță ținea morțiș astăzi, alergându-mă efectiv, să facă un caz din mărirea pensiei minime. În fapt, o indemnizație socială dată de Stat celor care nu au contribuit la sistemul de pensii sau au contribuit cu un stagiu incomplet.

Nu există o dezbatere pe această temă. Și ea știa acest lucru. Îi explic civilizat reprezentantei RTV, rugând-o să îmi permită să port discuția planificată cu persoana care mă aștepta. Dar ea se face că pune o întrebare. Sigur, putea să întrebe și dacă suntem în luna ianuarie și să spună că, dacă nu am ce comenta, înseamnă că nu sunt transparentă.De fapt, putea să întrebe pe M.C. Budăi sau pe A. Solomon despre schimbarea legii.

Nu ministrul muncii mărește pensia minimă, ci parlamentarii. Se numește amenințare acest episod. Nu e primul.

În ceea ce mă privește, înțeleg să continui un dialog civilizat. Când am ceva de comunicat, aveți încredere - voi comunica. La momentul la care am concluzii de comunicat. În rest, #lamuncă.

Sunt pentru decență și seriozitate în viața publică", a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ministerul Muncii pensii Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 ian 05:36
Răspunde | Votează email 0 email
Irina
Are f multă dreptate d.na ministru,o persoana care gândește cu adevărat. Eu am cotizat neinstruit 35 de ani si am o pensie derizorie si de casa patronata de PSD-isti mi s-a comunicat ca am ieșit la pensie când punctul era mic si nu are ce sa îmi mai facă,asta după ce a ieșit Vasilescu de banca cu o pensie de milioane exagerate,imediat a fost micșorat pct.de pensie.
07 ian 14:55
Răspunde | Votează email 1 email
romeo
Păi nue nicio jignire, fraților! pensia minimă nu e pensie minimă, e chiar un ajutor social! dacă nu ai contribuit niciodată la sistemul de pensii, cam ce vrei să iei la bătrânețe? Nu mai manipulați!
07 ian 14:55
Răspunde | Votează email 1 email
van kiparos
@Somer.Aveti dreptate in ce spuneti , dar si KICSI PISTA , precum si csergo eva au dreptate.Persoane care nu au lucrat macar o zi primesc pensii , le vine postasulla usa /poarta si le da "drepturie".Ministru a pus punctul pe I , dar unii se simt jignoiti de raspunsul fara echivoc.
07 ian 12:11
Răspunde | Votează email 2 email
Somer
Cei ce azi nu au vechimea necesara sunt nevinovati!
Vinovat este statul care dupa 90 a inchis fabrici si uzine iar acesti oameni nu au avut loc de munca si au muncit pe unde au putut!
Este o rusine nationala sa acuzi milioane de oameni ca nu au stagiul complet!
De ce nu au stagiul complet?
Cauza o reprezinta coruptia care a cuprins toata Romania ,iar cei primesc azi pensii nesimtite de sute de milioane!
07 ian 08:24
Răspunde | Votează email -1 email
KICSI PISTA
nU JIGNESTE SPUNE ADEVARUL,CUM A SPUS SI BADALAU DESPRE DIASPORA.cEI CARE NU AU CONTRIBUIT CE VOR DE LA ACEASTA TARA.
07 ian 08:10
Răspunde | Votează email 4 email
csergo eva
D-na ministru are dreptate 100%.Cei care nu au contribiut nu ar trebui sa primesca nimic.Din ce a trait pina atunci sa traiasaca si in continuare.Este corect ca cine nu a lucrat sau a lucrat 10 ani primeste 704 lei si cine a lucrat 40 preimeste 1300-1400. Este o mare nedreptate.
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H