Ministrul Muncii, anunţ în toiul nopţii despre plata alocaţiilor şi pensiilor majorate

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a postat joi dimineaţă, în jurul orei 3, un mesaj prin care anunţă că plata alocaţiilor mărite este gata să fie efectuată, fără vreo zi de întârziere, şi "înţeapă" PSD, afirmând că social-democraţii ar fi vrut ca plăţile să nu poată fi făcute la timp, ca să folosească această temă în campania electorală.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 05:32
Ministrul Muncii, anunţ în toiul nopţii despre plata alocaţiilor şi pensiilor majorate

„Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații.

Ultimele verificări, totul e în grafic.

Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor și a alocațiilor mărite) din care spera să mai câștige niște puncte în alegeri. Așa gândesc ei, cei din PSD – s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi.

Cea mai bună armă împotriva PSDului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că #sepoate. Până la urmă, îi facem să nu mai conteze.

Sunt atât de multe lucruri de rezolvat. În curând începe o nouă zi de muncă!

#sepoatefacetreabasiinadministratie
#RomaniaincareSepoate
#ministruliberallamunca
#GuvernResponsabil”, a scris ministrul Muncii pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Guvernul aprobă Planul Naţional de Relansare pentru finanţarea proiectelor de investiţii de interes strategic


loading...
Partenerii noștri