Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Cum a fost surprisă adolescenta în vacanța din Italia cu mama sa – FOTO

Andreea Marin a petreu o vacanță de vis împreună cu iubitul ei Adrian Bâncovanu, dar și fiica sa Violeta, în insula Capri din Italia.

07 aug. 2021, 17:11
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Cum a fost surprisă adolescenta în vacanța din Italia cu mama sa – FOTO

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Violeta e acum o adevărată domnișoară. Adolescenta de 13 ani, s-a făcut remarcată imediat în imaginile făcute publice de mama ei celebră pe rețelele de socializare.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Cum a fost surprisă adolescenta în vacanța din Italia cu mama sa

În imaginile postate de vedetă pe Facebook și Instagram, Violeta are ochi albaştri, buze pline şi păr lung, ca de zână, cum avea şi mama sa în adolescenţă.

„Iubesc dimineţile de vară blânde, când poţi privi soarele şi nu îl cauţi printre nori, apoi plimbările în papuci şi pantaloni scurţi pe cărări noi, umbrite doar de flori parcă rupte din rai, ce aşteaptă a fi descoperite, serile elegante şi vesele, mâncarea mediteraneană parfumată şi aromată, muzica italiană şi spiritul unic al insulei pe care o iubesc pe viaţă: Capri.

A fost de neuitat şi această vacanţă. O scurtă, dar minunată binecuvântare”, a scris, la final de vacanţă, Andreea Marin în mediul online.

Violeta, fiica Andreei Marin
Violeta, fiica Andreei Marin

În Capri, cei trei au vizitat orașul, dar au explorat și apele Mării Tireniene. Andreea Marin și Violeta s-au pozat în mai multe ipostaze, semn că s-au bucurat mult de vacanța petrecută împreună.

Citește și: Replica dată de Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, când a aflat despre divorţul părinţilor. Prezentatoarea TV s- a destăinuit  și a vorbit despre clipele grele de la divorț


 

„Eu am educat-o pe Violeta să vadă mama din mine, şi nu omul de televiziune, pentru ea nu sunt o «vedetă», nu sunt nici pentru mine măcar.

Suntem oameni cu picioarele pe pământ şi vreau să crească sănătos şi echilibrat. Seamănă foarte mult cu mine, recunosc. Mă recunosc în Violeta de parcă m-aş uita în urmă şi m-aş întoarce în timp…”, a spus Andreea Marin pentru clickpentrufemei.ro despre relația pe care o are cu fiica sa.

Citește și: Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. s-a decis ce meserie vrea să urmeze. Decizia a uimit-o chiar și pe mama ei: „Mă bucură realismul ei”