Replica dată de Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, când a aflat despre divorţul părinţilor. Prezentatoarea TV se destănuie

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai îndrăgite şi sudate cupluri din showbiz-ul din România. Vestea divorţului a şocat numeroase persoane. După aproape opt ani de la acel moment, prezentatoarea TV a dezvăluit că Violeta a avut o reacţie neaşteptată la vremea aceea.

19 iun. 2021, 22:51
Replica dată de Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, când a aflat despre divorţul părinţilor. Prezentatoarea TV se destănuie

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, şi-a emoţionat mama în momentul în care a aflat că părinţii ei se vor despărţi. Andreea Marin a vorbit despre momentul în care fiica ei, care avea doar şase ani la acea vreme, a surprins-o.

„Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!”.

Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”.

Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a declarat Andreea Marin, conform Cancan.

Citeşte şi: Ce avere are Andreea Marin. Vedeta a făcut dezvăluiri fără perdea: „Nu sunt un om bogat. Maşina şi casa sunt luate pe credit”

Andreea Marin, despre cum a afectat-o divorţul de Ştefan Bănică pe fiica ei: „Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”

Andreea Marin a mai spus că Violeta a înţeles situația în care se aflau părinții ei, însă l-a adresat o întrebare despre cum se simte privind divorţul părinților.

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals.

Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa.

Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Ce ar face Andreea Marin dacă fiica ei ar avea altă orientare sexuală: „Problema este următoarea…”

Andreea Marin și Ștefan Bănică au divorțat în 2013, după şapte ani mariaj. Cei doi au o fiică, pe Violeta care s-a născut în decembrie 2007.

Citeşte şi: Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca, după ce fiica ei a avut Covid: „Am simţit dureri puternice în tot corpul”