Fiica Andreei Marin și-a oficializat relația pe internet! Violeta s-a afișat pentru prima dată alături de iubitul ei. ”Te iubesc”

Violeta Bănică a intrat deja de ceva vreme în atenția publicului, mai ales pentru că este fiica Andreei Marin, dar și pentru că este o adolescentă care se implică în diferite proiecte ce țin de plan profesional. Ca orice tânără, și Violeta pare a avea o viață normală, astfel că, a postat două fotografii cu iubitul său.

14 mart. 2024, 18:06

Violeta Bănică a ajuns deja la vârsta adolescenței, iar în ultima perioadă, tânăra este din ce în ce mai prezentă în spațiul public. Prezentă la diferite evenimente alături de mama ei, sau chiar singură, Violeta pare îndrăgită de români.

Citește și De la ce se ceartă Andreea Marin cu fiica ei, Violeta: „Am ajuns să spun: Gata, punct!”

Adolescenta a început să o însoțească pe mama sa la diverse evenimente, dar a început să fie și foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde deja a reușit să adune o comunitate generoasă de urmăritori.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. postează pe paginile sale de socializare mai tot timpul.

”Te iubesc”

Chiar astăzi, Violeta i-a surprins pe fani cu o fotografie în care este într-o ipostază așa cum nimeni nu a mai văzut-o până acum!

Mai exact, frumoasa Violeta a dezvăluit pe Instagram faptul că are o relație cu un tânăr, postând două fotografii alături de partenerul său.

Citește și Câți bani îi dă lunar Ștefan Bănică Jr. Andreei Marin. Cântărețul scoate bani din buzunar pentru pensia alimentară

Alături de fotografiile romantice, Violeta a scris și un mesaj. ”Te iubesc”, a scris tânără într-una dintre poze.

Pentru cei ce nu știu, la doar 16 ani, Violeta Bănică se preocupă mult de viitorul său.

Chiar luna trecută, adolescenta a participat la o conferință internațională, acolo unde a vorbit pentru sute de persoane prezente.

Tânăra este Head of Conference și se dedică trup și suflet alături de colegii săi voluntari, de mai bine de șase luni, în construcția acestei mișcări.

„Proiectul se numește Franklin D. Roosevelt Model United Nations, pe scurt FDRMUN. Franklin DFDRMUN. Franklin D. Roosevelt a fost președintele Americii. Acesta a contribuit foarte mult la fondarea ONU-ului, Organizația Națiunilor Unite, iar MUN înseamnă Model United Nations.

Este o simulare a comitetelor din Națiunile Unite, unde elevii de liceu sau chiar și de universitate vin, au rolul de delegați, adică reprezintă o țară și vorbesc din punctul de vedere ale acelei țări, și fac un fel de dezbatere pe anumite probleme globale, încercând să găsească o soluție.

Citește și Violeta Bănică și Radu Ștefan, apariție de senzație pe podium la o prezentare de modă

O soluție foarte pașnică. E o experiență destul de nouă pentru majoritatea, deși avem o comunitate destul de mare în România”, a spus Violeta Marin în emisiunea ”Exclusiv VIP” de la Prima TV.