Violeta Bănică și Radu Ștefan, apariție de senzație pe podium la o prezentare de modă

Copiii cei mari ai lui Ștefan Bănică junior sunt cei mai buni prieteni. Între ei este o diferență de vârstă de doar câțiva ani, însă se iubesc și suntbuni prieteni. Seara trecută, cei doi au participat o prezentare de modă, unde gazdă a fost Andreea Marin.

12 mai 2023, 10:35

Violeta și Radu Ștefan Bănică, cei doi copii mai mari ai lui Ștefan Bănică, au participat seara trecută la un eveniment unde gazdă a fost mama Violetei, Andreea Marin. Cei doi au fost vedetele prezentării de modă.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, despre ziua în care s-a decis să îi spună tatălui său că vrea să cânte: „Mă închideam în mașină, în garaj, să nu mă audă nimeni!”

„Aseara am sărbătorit 10 ani de Atipic Beauty, o gală extraordinară care luptă pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, îmbinând ideea de voluntariat, modă și talentele oamenilor ce fac performață în diverse domenii. A fost o onoare sa particip ca voluntar (…)”, a menționat Violeta Bănică pe rețelele sociale, unde a distribuit mai multe imagini din timpul evenimentului la care a participat alături de fratele său mai mare.

Citește și: Ștefan Bănică a dat cărțile pe față. Care e adevăratul motiv al despărțirii de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, a crescut deja și e o domnișoară în toată regula. Are deja 15 ani și urmează cursurile unui liceu privat din Capitală.

Fratele ei, Radu Ștefan Bănică, e deja major, studiază actoria și a început să câștige primii lui bani de unul singur. Și-a deschis o cafenea, face muzică și teatru. În prezent, Radu Ștefan poate fi văzut pe scena Teatrului Național din București, în spectacolul „O noapte furtunoasă”, unde joacă rolul lui Spiridon.