Violonistul Lolică Nicolae, care a concertat cu Ştefan Bănică, a murit. Suferea de o boală cumplită

Doliu în lumea muzicii, după ce un mare violonist român, care a cântat cu Ștefan Bănică, s-a stins din viață. Artistul a fost răpus de o boală cumplită.

23 oct. 2023, 14:14
Violonistul Lolică Nicolae, care a concertat cu Ştefan Bănică, a murit. Suferea de o boală cumplită

Marele violonist român, Lolică Nicolae, care a cântat cu Ștefan Bănică, s-a stins din viață.  Lolică Nicolae a fost întotdeauna invitatul special al lui Ștefan Bănică Jr, la spectacolele pe care le-a susținut la Sala Palatului. Muzica sa a ridicat în picioare mii de spectatori, ani la rând. La scurt timp după ce s-a răspândit vestea tragică,  Gina Lincan și-a exprimat regretul vizavi de decesul marelui violonist. Potrivit acesteia, regretatul artistului a duc o luptă crâncenă cu cancerul la ficat, care i-a adus și sfârșitul.

Doliu uriaș în BOR! Un mare duhovnic al neamului românesc va fi condus pe ultimul drum 

Vestea a tulburat întreagă industrie muzicală. A descoperit în urmă cu un an că are cancer la ficat. S-a generalizat după. Mergea și cânta cu drena după el. S-a chinuit foarte mult. Avea 61 de ani. Un mare muzician al României chiar nu a fost scos în față. A cântat în toată lumea, a fost chiar și în Japonia. Are o fată. Muzicienii mari nu au fost luați în seamă. A cântat cu marea soprană Daniela Vlădescu, Ștefan Bănică Jr., Irina Sârbu. Regret foarte tare, și eu, și soțul meu”, a declarat Gina Lincan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

 

Cine a fost marele violonist Lolică Nicolae

Lolică Nicolae a fost un artist important pentru industria din România și a reușit să ducă numele țării noastre peste tot în lume. Talentul său inegalabil a fost apreciat de artiști importanți, alături de care a cântat pe scenele mari ale țării noastre.

Doliu uriaș în lumea fotbalului românesc. A murit cel mai longeviv oficial al CFR Cluj: „Jucător, conducător, antrenor”

După ani întregi de succes, Lolică Nicolae a primit vestea că are cancer, însă acest lucru nu l-a oprit să stea departe de pasiunea lui. A făcut sacrificii uriașe pentru muzică, iar fanii s-au bucurat de prezența lui pe scenă chiar și în momentele grele ale vieții. Acum însă, au rămas doar o mulțime de amintiri de neuitat și o familie îndurerată.