Oana Lis, cadou special la împlinirea vârstei de 81 de ani: „L-am dus pe Viorel la păcănele”

Este petrecere în familia lui Viorel Lis! Fostul primar împlinește astăzi 81 de ani. Problemele de sănătate l-au obligat însă să renunțe la distracția de pe vremuri, dar nu de tot. România TV l-a vizitat acasă pe fostul edil al Capitalei.

19 feb. 2024, 18:55
Oana Lis, cadou special la împlinirea vârstei de 81 de ani: „L-am dus pe Viorel la păcănele”

Viorel Lis a împlinit „majoratul” dacă inversăm cifrele de la 81 de ani. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit cum au petrecut această zi specială, dar și cum se simte soțul ei, în ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Oana Lis susține că, cu trecerea anilor sunt tot mai puține persoane alături de ea și soțul ei. Totodată, vedeta a mărturisit că azi, i-a făcut plăcerile soțului său, astfel că l-a dus la jocurile de noroc. Cât despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, Oana a precizat că soțul ei se simte mai bine și nu s-a gândit niciodată să-l ducă la azil, așa cum s-a speculat în urmă cu ceva timp. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa soțului său și susține că este cel mai important om din viața sa. Totodată, Oana Lis recunoaște că soțul ei nu ar mai fi acum printre noi, dacă nu ar fi existat ea.

Oana Lis, anunțul despre moștenire: „Adio, săracilor!” Reacțiile internauților: „Te-ai scos, și pe nea Vio cui îl lași?”

„În fiecare an sunt din ce în ce mai puțini oameni alături de noi. L-am dus pe Viorel la păcănele, este plăcerea lui, acum suntem acasă, mâncăm. Am petrecut între noi și câteva persoane apropiate. Din fericire, nu a mai fost niciun episod major și cel mai important este că se află acasă, alături de mine. Fără mine nu era în viață. Viorel este un om minunat, este familia mea și nu este un om de lăsat la azil sau să nu ai grijă de el, adică este unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut și este familia mea. Nu m-am gândit niciodată la ce s-a gândit lumea. Este ușor să dai cu presupusul, nu mă deranjează, fiecare face ce vrea”, a declarat Oana Lis pentru Spectacola.

@oanaliss Ce dorința credeți că si-a pus Viorel!??…..❤💖#zidenastere #optzecisiunudeani #gameworld #mallvitanbucuresti ♬ De ziua ta – 3 Sud Est

Oana Lis, schimb de replici provocator cu Irinel Columbeanu, după ce fostul afacerist a părăsit azilul de bătrâni: „Te lasă Vio cu mine?”

Oana Lis e o persoană sinceră și spune lucrurilor pe nume. Soția lui Viorel Lis nu s-a putut abține nici de această dată și a reacționat pe rețelele sociale, după ce Irinel Columbeanu a plecat în vacanță la munte alături de prietenul său, Sorin Mărcuș.

Vedeta nu se aștepta la răspunusul pe care urma să-l primească din partea celor doi bărbați. Întâmplarea a început cu o postare făcută de Sorin Mărcuș.

Citește și: Mihai Albu, mesaj controversat pentru Irinel Columbeanu. Ce a putut să îi spună, de față cu tot internetul

Zilele trecute, bărbatul l-a luat pe fostul milionar din Izvorani de la azil și au mers împreună într-o scurtă vacanță la munte. Prietenul lui Irinel a publicat mai multe fotografii din vacanța respectivă, în dreptul cărora a scris cât de mult îl respectă pe fostul soț al Monicăi Gabor, dar a vorbit și despre motivul pentru care a decis să-i facă acestuia o surpriză și să îl scoată câteva zile din azil.

„Azi e vorba despre el, un OM care DA, a greșit mult în viață si e conștient de asta, iar acum e singur și nu mai are pe nimeni, nu mai are nimic, doar pereții azilului. Prietenii care nu de mult făceau “cărare” la petrecerile lui, majoritatea l-au uitat… de, nu mai are nimic de oferit…

Îmi amintesc când eu eram “mic” si el era “mare”, de multe ori mi-a deschis porțile casei lui si asta mă face sa nu-l uit si să-i fiu recunoscător. Sănătate sa ai Iri si liniște in suflet, atâtea zile cât Dumnezeu îți va mai da pe acest pământ!”, a scris Sorin Mărcuș pe Facebook.

Impesionată de gestul lui Mărcuș, Oana Lis nu s-a putut abține și, în stilul său caracteristic și plin de umor, aceasta l-a întrebat pe bărbat, în secțiunea de comentarii, când are de gând să o ducă și pe ea într-o vacanță, pentru că nu a mai văzut muntele de ani buni.

Citește și: Oana Lis, anunțul despre moștenire: „Adio, săracilor!” Reacțiile internauților: „Te-ai scos, și pe nea Vio cui îl lași?”

Sorin Mărcuș nu s-a lăsat mai prejos și a continuat șirul glumelor, oferindu-i Oanei un răspuns la care nimeni nu se aștepta.

Irinel Columbeanu a intervenit și el când a văzut schimbul de replici dintre cei doi.

„Și pe mine când mă duci? N-am mai fost la munte de 7 ani”, a scris Oana Lis, la care Sorin Mărcuș i-a răspuns: „Te duc. Te lasă Vio cu mine?”.

„Păi de ce să n-o lase, Sorine?”, a intervenit Irinel Columbeanu.

Ce a învățat-o Covid-ul pe soția lui Viorel Lis
‘Ce m-a invatat Covidul. Da, am avut Covid si abia de cateva zile am scapat de el, de pragul criticsi acu m-am linistit si pot sa constiientizez toate starile prin care m- a dus aceasta boala parsiva pe care sper ca tu sa nu o intalnesti sau daca o vei intalni, sa fii pregatit si informati, ca sa iei cea mai buna decizie pentru tine si familia ta. Deci, ce m-a invatat covidul!!!

-in primul rand, ca in fata bolii reactionam diferit. Eu, din prima am intrat intr-o stare de rationalizare, in care m-am detasat de diagnostic si m-am concentrat pe solutii.Viorel a intrat intr-o stare de evitare, in care a refuzat in prima zi sa fie testat de Dsp, ca el crede ca el nu are covid…Nu mai zic de bunica mea, care atunci cand am anuntat-o, ca sa nu afle din presa cumva, mi-a zis foarte serioasa, sa nu le zic la spital cumva ca am covidu, ci ca sunt un pic racita.

-am invatat sa cer ajutor. Mi-au scris multe persoane si le multumesc, insa la unele am simtit ca pot si apela.Stiti ca nu mai ai voie sa iesi din casa…dar nevoile de mancare, medicamente, hartie igenica, etc…raman…

Citeste si „Înnebunesc!”. Oana Lis a recunoscut totul, dar vrea să se revanşeze cu Viorel Lis. Ce vrea să-i aducă acasă fostului primar

– am invatat pe pielea mea sa-mi infranez anxietatea si am facut asta concentrandu-ma pe fiecare minut al fiecarei zile, pe aici si acum, nu pe ganduri cu ce va fi si scenarii posibile…

– am invatat ca m-a ajutat sa fiu informata despre aceasta boala, de cand a aparut,am citit zilnic despre ea si eram pe un grup pe Fb cu oameni care au expermientat aceasta boala si stiam ce au facut ei bine si ce nu.

– cel mai greu de dus a fost nesiguranta, faptul ca nu stiam cum va evolua boala la mine, la Viorel- ca desi aveam timp in spital, am evitat sa stsu mult pe retelele de socializare, ma oboseau. ma uitam putin la poze frumoase si pe acel grup.

Deci, eu mai mult ofer energie, timp pe retele, nu ma incarca, din contra, e multa energie negativa la care trebuie sa fim atenti.

– mi-am dat seama ca imi era dor de lucruri simple, sa ma plimb prin parc, sa beau o cafea cu o prietena.

– am invatat ca Iubirea vindeca. dar nu iubirea accea din filme(apropos, un film dureaza doar 2 ore si ne prezinta doar niste franturi care nu prea au legatura cu viata reala),deci, nu iubirea aia doar declarativa, in care zici ….Cf? Te iubesc …ci castiga si vindeca iubirea in care pui actiune, grija, atingeri, comportament.Viorel era cu masca de oxigen si vorbea greu, dar vedeam in ochisorii lui ca vrea acasa, ca nu vrea sa renunte, ca ma iubeste si se simte iubit si vrea acasa cu mine.
Oana Lis, confesiuni fără perdea: „Amantul meu e perfect”. Declarațiile controversate care i-au uimit pe fani

Deci, multumesc Domnului ca mi-a mai dat o sansa si mi-am propus sa fac numai lucruri bune si am invatat multe despre mine.Tu ce ai invatat dintr-o boala, dintr-o situatie grea cu care te-ai confruntat? Te imbratisez, si de tine, care citesti imi era dor, pentru ca e conectarea care imi place, ma implineste, de la Suflet la Suflet.’, a scris Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.