Viorel Cataramă a mers în focar pentru a se infecta cu coronavirus: „Sunt acasă, izolat, nu intru în contact cu nicio persoană”

Viorel Cataramă şi-a exprimat recent intenția de a se infecta voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra mai multe idei ale sale. Pentru că spitalele l-au refuzat, a mers în Ialomiţa, la Bărbuleşti, în plin focar de coronavirus.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 13:57
Viorel Cataramă a mers în focar pentru a se infecta cu coronavirus: „Sunt acasă, izolat, nu intru în contact cu nicio persoană”

Omul de afaceri a făcut demersuri în această direcţie, mergând într-o comunitate de romi, unde s-a îmbrăţişat cu mai multe persoane. Viorel Cataramă este deja izolat în casă şi nu vrea să aibă contact cu nicio persoană, pentru a vedea cum evoluează această situaţie.

Nu sunt obligat să rămân în carantină şi sigur că nu vreau să pun în pericol viaţa niciunei persoane. Din acest punct de vedere sunt acasă, izolat, nu intru în contact cu nicio persoană. Nimeni nu mă poate interna pe mine cu forţa, nimeni nu poate să intre cu forţa în faţa mea. Am avocaţi cu care discut, am camere de luat vederi care să vegheze la respectarea legii, prin urmare nu sunt lipsit de drepturile şi libertăţile fundamentale, aşa cum ar vrea unii.

Familia mea e liberă să adopte ce poziţie vrea şi respect deciziile. Fiul meu, care a împlinit 18 ani, abia l-am oprit să vină la mine, pentru că este solidar cu mine şi vrea să se infecteze.

Este un experiment pe care mi l-am asumat eu, dacă fiul meu vrea să se infecteze, să se ducă să facă ce am făcut eu„, a declarat Viorel Cataramă, în exclusivitate la ROMANIA TV.

Mesajul publicat de Viorel Cataramă:

Intenţionez să mă infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că:

1.Injectaţi cu frică, am acceptat mult prea uşor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale, cât şi prăbuşirea economiei româneşti; experimentul funcţionează, pe viitor nu va mai fi nicio problemă să ne pierdem libertăţile atât de greu câştigate!

2. Metoda imunizării de grup, pe care am susţinut-o încă de la început, are aceleaşi rezultate (vezi Suedia, Olanda…), dar nu a falimentat ţară şi nici nu anulează drepturile şi libertăţile fundamentale (vezi şi declaraţiile Directorului Executv OMS, dr. Michael Ryan).

3. La ridicarea stării de urgenţă, Coronavirus va continua să existe, însă vaccin nu; vom fi în aceeaşi situaţie ca la început, cu toţii ne vom infecta, se va demonstra că sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legătură cu ″grija″⁣ pentru populaţie!

4. Falimentarea României şi anularea drepturilor şi libertăţilor oamenilor fără o cauză obiectivă, trebuie sancţionata, într-un fel sau altul.

Notă: nu neg existenţa COVID-19, spun numai că persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populaţiei trebuie să beneficieze de sfaturi competente, dar să aibă deplină putere de decizie a propriilor acţiuni.