Viorel Cataramă NEGATIV la primul test pentru CORONAVIRUS

Viorel Cataramă şi-a exprimat recent intenția de a se infecta voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra mai multe idei ale sale. Pentru că spitalele l-au refuzat, a mers în Ialomiţa, la Bărbuleşti, în plin focar de coronavirus.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 09:47
Viorel Cataramă NEGATIV la primul test pentru CORONAVIRUS

Joi, în jurul orei 11, Viorel Cataramă a fost vizitat de o echipă de medici care l-au testat pentru coronavirus. Aceştia i-au făcut în primă fază testul rapid, care a ieşit negativ, apoi şi pe cel PCR (molecular), dar rezultatele acestuia vor fi gata abia vineri.

Afaceristul este izolat la domiciliu, şi-a luat temperatura în mod constant, fără să depăşească 37 de grade, şi are o stare generală foarte bună.

„Sunt pregătit pentru orice. Am anunţat că sunt un patriot care sunt dispus să-mi dau viaţa pentru ca ţara mea să nu ajungă în situaţia asta asta (de criza economica – nr).

Eu am credinţa că nu voi păţi nimic. Am credinţa în Dumnezeu şi voi demonstra că oamenii curajoşi nu au de ce să se teamă iar laşii care au lăsat să fie distrusă economia românească vor trebui traşi la răspundere”, a declarat Cataramă joi la România TV.

Citeşte şi: Cataramă, după instituirea stării de alertă: „Am credinţa că nu voi păţi nimic. Laşii vor trebui să plătească”