Viorel de la Blăgeşti a ATACAT o echipă de jurnalişti România TV. Cameramanul a fost lovit cu PARUL! A fost deschis un DOSAR PENAL

Scandal violent în localitatea Blăgești din Vaslui! O echipă România TV a fost atacată cu pari şi bâte, sâmbătă, în timp ce făcea o transmisiune în direct cu Viorel Stegaru, soţul Veronicăi, cunoscută drept "Vulpiţa". Asupra cameramanului România TV s-a năpustit şi tatăl lui Viorel. La faţa locului au intervenit poliţiştii care îi audiază pe cei doi bărbaţi violenţi, după ce i-au atacat pe jurnalişti într-un spaţiu public.

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 12:48

UPDATE: Poliţiştii din Vaslui au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe în cazul violenţelor în care au fost implicaţi jurnaliştii România TV. Viorel Stegaru, soţul „Vulpiţei”, şi tatăl său au fost audiaţi la Poliţie, după ce au fost filmaţi în timp ce atacau cu bâte şi bolovani echipa România TV. Anchetatorii fac acum cercetări pentru a stabili dacă îl vor acuza pe Viorel Stegaru şi pe tatăl său de comiterea acestor violenţe.

Ştirea iniţială

Corepondentul România TV Cătălin Grădinăru realiza, sâmbătă, o transmisiune în direct din localitatea vasluiană Blăgeşti, din faţa locuinţei lui Viorel Stegaru şi a soţiei sale, Veronica, poreclită şi „Vulpiţa”.

La un moment dat, Viorel a început să arunce cu pari din lemn şi pietre asupra echipei România TV. Însoţit de tatăl său, soţul „Vulpiţei” a ieşit din gospodărie şi s-a năpustit asupra jurnaliştilor.

Viorel Stegaru, soţul

Cameramanul România TV a fost lovit cu un par în cap în timp ce filma.

„Mi-am văzut viaţa pusă în pericol. E ciudat. Suntem pe domeniul public”, a spus cameramanul România TV.

Cameramanul România TV a fost atacat

Jurnalistul Cătălin Grădinaru a explicat că atacul a avut loc pe uliţă din Blăgeşti, adică pe domeniul public.

„Viorel şi familia sa se cred stăpâni pe uliţele din Blăgeşti. Nici nu ne-am apropiat de poarta lor”, a spus Cătălin Grădinăru.

La faţa locului a intervenit poliţiştii care îl interoghează pe Viorel Stegaru şi pe ruda acestuia, care sunt acuzaţi că i-au atacat pe jurnalişti.

Viorel şi Vulpiţa, un nou DELIR. Este ireal ce au putut să facă. Fanii i-au desfiinţat!