Viorel Lis are mari probleme de sănătate. „L-am tuns. Îl ajut să se radă”

Viorel Lis are grave probleme de sănătate dar soţia sa îi este alături. Oana Lis a dezvăluit la o emisiune de televiziune care este starea actuală a fostului edil al Capitalei.

14 mart. 2021, 11:55
Viorel Lis are mari probleme de sănătate. „L-am tuns. Îl ajut să se radă”

Viorel Lis are mari probleme de sănătate. Oana Lis a mărturisit că de teama ca soţul ei să nu contacteze Covid.19, boala care a pus pe pauză întreaga planetă. Astfel, vedeta s-a transformat în frizeriță! Mai mult decât atât, a recunoscut că situația în care se află nu este deloc ușoară, dar din dragoste este dispusă să facă orice pentru soțul ei.

Viorel Lis are mari probleme de sănătate

„Pentru alții poate părea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. Eu îi fac masaj lui Viorel, îi dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Mă comport cu el cum mi-ar plăcea să se comporte și el cu mineNu a mai fost nici la frizer. L-am tuns. Îl ajut să se radă. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentrăm pe prezent. Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Viorel Lis, probleme grave de sănătate. Diagnostic teribil al medicilor: „Analizele sunt destul de urâte!”

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi, deși la început foarte multă lume a fost sceptică în ceea ce privește povestea lor de dragoste, din cauza diferenței mari de vârstă. Oana Lis a demonstrat că îl iubește cu adevărat pe fostul edil al Capitalei, iar de când cu problemele acestuia de sănătate, i-a fost alături necondiționat!


loading...
Partenerii noștri