Viorel Lis, probleme grave de sănătate. Diagnostic teribil al medicilor: „Analizele sunt destul de urâte!”

Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate chiar de ziua lui. Fostul edil al Capitalei a declarat că abia mai poate merge din cauza afecțiunii de care suferă.

20 feb. 2021, 13:47
Viorel Lis, probleme grave de sănătate. Diagnostic teribil al medicilor: „Analizele sunt destul de urâte!”

Viorel Lis, probleme grave de sănătate. Fostul edil al Capitalei a avut parte de clipe destul de grele în ultima perioadă din cauza stării fizice.

Viorel Lis, probleme grave de sănătate

Viorel Lis a declarat că nu se simte bine și că se confruntă cu o semi-pareză în zona picioarelor, care îi îngreunează considerabil mersul. Din fericire, soţia sa, Oana Lis, este tot timpul alături de el și se asigură că dispune de tot ce are nevoie pentru a se simți bine.

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Ce surpriză uriaşă i-a pregătit soţia lui, Oana

„Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate. Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare. Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

Oana si Viorel Lis, aproape de divorţ: „Ne-am spus vorbe grele!”

Viorel Lis a mai precizat că nu își poate face nicio intervenție chirurgicală până nu se vaccinează împotriva Covid-19, fiind programat la începutul lunii martie. Mai mult, nici rezultatul analizelor nu a fost unul îmbucurător: „Am o fată care este plecată în America, un băiat care e la casa lui, deci cam pe Oana o am, singură. Oana este lângă mine din toate punctele de vedere. Când se termină pandemia, vreau să-mi fac o zi, dar cred că atunci când fac 8 ani, pardon, 80 de ani. Am probleme, în sensul că am făcut analizele, sunt destul de urâte și am două posibilități, dar nu pot să fac nimic până când nu fac vaccinul, pentru că mi-e frică și mie, și Oanei, de Covid și vaccinul îl fac la începutul lui martie!”.