Viorel Lis e maestrul biletelor la pariuri sportive. Ajuns la 81 de ani, „Regele Păcănelelor” nu poate renunța la acest obicei: „Sunt în câștig per total. Mi-a ieșit un bilet cu 10 meciuri”

Viorel Lis a împlinit de curând 81 de ani și, chiar dacă se confruntă cu probleme de sănătate, nu se poate abține și încă face bilete la pariurile sportive.

23 feb. 2024, 19:06
Viorel Lis e maestrul biletelor la pariuri sportive. Ajuns la 81 de ani, „Regele Păcănelelor” nu poate renunța la acest obicei: „Sunt în câștig per total. Mi-a ieșit un bilet cu 10 meciuri”
Viorel Lis încă pune bilete la pariuri sportive, la 81 de ani

Ajuns la vârsta de 81 de ani, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, este dependent de soția lui. Oana Lis este cea care are grijă de el și care se preocupă de starea lui de sănătate. Pe 19 februarie a fost ziua lui de naștere, așa că a acceptat să ofere un interviu despre cum se simte la această vârstă.

Citește și: Viorel Lis: „Oana nu era o zână din povești, o frumusețe extraordinară. Dar era foarte curată, cuminte”/Oana Lis: „Viorel este familia mea. I-am zis că poate să apară și Brad Pitt, că nu îl părăsesc”

„Nu e o vârstă frumoasă. La 20 de ani este. La 81 de ani… Dar asta e viața, mergem înainte. Mă simt foarte bine, mai ales cu Oana, care are mai puțin cu mult decât mine. Diferența asta e foarte bună. Sunt fericit că s-a mai interesat lumea de mine. Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine. Am primit foarte multe mesaje”, a spus Viorel Lis, într-un interviu pentru emisiunea Exclusiv VIP, care nu a mai ieșit din casă de trei luni, cu excepția zilei de 19 februarie, când a fost sărbătorit la cazinou.

„E o viață de apartament. Adică, cea mai mare deplasare e din dormitor în bucătărie. Până ieri nu am ieșit vreo 3 luni din casă. Ieri, niște prieteni au reușit să mă ducă undeva de ziua mea de naștere”, a mai spus el.

Citește și: Din ce câștigă Oana Lis banii. Vedeta îi dă pe toți pe tratamentul lui Viorel Lis: „Mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins”

Viorel Lis a recunoscut că încă mai pune biletele la pariuri sportive: „Mie mi-au plăcut mult pariurile, nu păcănelele. Eu sunt în câștig per total. Joc calculat, nu joc mult, nu depășesc câteva sute pe zi și îmi iese. Oana s-a minunat ieri că mi-a ieșit un bilet cu 10 meciuri, puse la pariuri sportive. De ziua mea am fost la un cazinou. Directorii de acolo mă respectă, mi-au oferit un tort pe care era 18 și nu știai cum să te uiți, dacă din față sau din spate”.