Viorel Lis face dezvăluiri despre casele pe care le-a dat în timpul mandatului de primar

Viorel Lis, fostul edil al Bucureştiului, a povestit într-un interviu despre casele pe care le-a oferit în timpul mandatului de primar. Mai mult, acesta a mărturisit că acceptă să se compromită în emisiunile tv pentru că are nevoie de bani.

29 feb. 2016, 15:07
Viorel Lis face dezvăluiri despre casele pe care le-a dat în timpul mandatului de primar

Fostul primar mărturiseşte că a oferit case aproape tuturor care au apelat la ajutorul lui. Ba chiar şi Traian Băsescu ar fi depus o cerere, motivând că nici el, nici părinţii lui nu au imobile în Bucureşti. Viorel Lis îşi aminteşte însă de un episod în care personaj principal a fost celebrul naist Gheorghe Zamfir.

„Toţi care aveau dreptul primeau. Dar nici ca Zamfir. Gheorghe Zamfir, naistul. Ce-a făcut? A venit cu căţeaua la mine în birou, s-a urcat pe birou căţeaua: ,,Dom’le, vreau o vilă”. I-am spus că noi nu avem vile, avem case, apartamente. El că nu, că a venit de la Paris, n-are unde să stea şi vrea o vilă. Până la urmă a primit un apartament cu patru camere la Gara de Nord şi peste nu ştiu câte zile l-a vândut.”, a povestit fostul edil, potrivit adevărul.ro

Cât despre prezenţa în emisiunile mondene, Lis mărturiseşte că e de acord să se compromită la televizor atâta vreme cât este plătit pentru asta.

„Eu mi-am făcut treaba. Dacă furam aveam bani să trăiesc numai la Monaco sau pe Coasta de Azur.  Neavând bani, pe mine mă obligă viaţa să fac şi treburi d-astea. Şi în momentul când e o emisiune din asta şi primesc bani, pentru mine e un lucru extraordinar de bun pentru că am cu ce să trăiesc. Pensia mea de primar e 17 milioane. Deci în momentul când ai 17 milioane şi îţi propune să îţi dea nişte bani, nu te duci?”, a spus Viorel Lis.

Subiectul l-a iritat însă pe fostul edil, care a plecat în timpul interviului.

Citeşte şi Oana Lis, experiment amuzant pe stradă, în mijlocul zilei. Cum reacţionează oamenii, când o văd beată VIDEO