Viorel Lis, în STARE GRAVĂ! Fostului primar al Capitalei i s-a facut rău la mare. Imagini incredibile!

Viorel Lis abia s-a mai tinut pe picioare, in urma cu putin timp, la mare.

25 iul. 2018, 20:36

Viorel Lis, 74 de ani, se lupta cu afectiuni mari si abia se mai tine pe picioare! De altfel, dupa ce, in urma cu doua luni, a suferit un atac cerebral, care putea sa ii fie fatal daca nu primea ajutor in timp util de la medici, recent, el a mai acuzat si alte probleme.

„Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la atacul cerebral, nu prea mai poate sa vorbeasca. Oboseste daca spune ceva. Este cumplit, dar adevarat, starea lui este grava si abia mai se deplaseaza. Ce sa spun…nu poate sa mai comunice cu mine decat prin semne si, uneori, in cazuri fericite, in soapta”, a spus Oana Lis pentru WOWbiz.ro!

Scandal URIAŞ pe Litoral. Oana Lis, prinsă cu un BĂRBAT ÎNSURAT

La cateva zile de la aceasta dezvaluire, sotii Lis au plecat la mare! Acolo, Viorel Lis a fost la un pas sa ajunga din nou, de urgenta, pe mana doctorilor. Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe ex-primarul general al Bucurestiului in doua ipostaze incredibile! Viorel Lis, imbracat de plaja, in camasa neagra cu cerculete albe si un sort rosu, a fost nevoit sa se aseze mai intai pe o bordura si sa bea putina apa pentru a-si reveni! Livid la fata si desfigurat, putin mai tarziu, el abia a mai ajuns la masina si in timp ce isi astepta sotia, a stat cu capul pe capota si abia a mai putut respire!