Viorel Lis, mărturisiri cutremurătoare după ce a văzut moartea cu ochii. „Credeam că n-o să mă mai întorc!”

Viorel Lis a făcut primele declaraţii după ce a suferit un infarct și a fost internat de urgență. Fostul edil al Capitalei a mărturisit că era sigur că nu va ieși viu din spital, dar cea mai mare frică a fost aceea că n-ar mai văzut-o niciodată pe soţia sa.

16 mart. 2022, 16:47
Viorel Lis, mărturisiri cutremurătoare după ce a văzut moartea cu ochii. „Credeam că n-o să mă mai întorc!”
Viorel Lis, mărturisiri cutremurătoare după ce a văzut moartea cu ochii

Viorel Lis, mărturisiri cutremurătoare după ce a văzut moartea cu ochii. Viorel Lis, 79 de ani, a suferit recent un infarct și a avut nevoie de internare. După 10 zile petrecute în spital, acesta a dezvăluit prin ce a trecut la Terapie Intensivă.

Viorel Lis, mărturisiri cutremurătoare după ce a văzut moartea cu ochii. „Credeam că n-o să mă mai întorc!”

Viorel Lis a mărturisit că nu credea că se va mai întoarce acasă sau că o va mai revedea vreodată pe soția sa. „Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat de acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc”, a spus Viorel Lis, conform Click!.

Prima imagine cu Viorel Lis după infarct. Oana Lis este din nou fericită: „Motanul meu cu nouă vieți!” FOTO

Fostul primar al capitalei a detaliat și în ce a constat procedura pe care a suferit-o la inimă. „Am plecat la spital, acolo tratamentul a fost imediat. La camera de gardă s-a făcut imediat intervenția pe inimă, mi-a pus un fel de supapă pentru a deschide vasul de sânge. Era clar că era ceva periculos și era ce va ce s-ar fi putut termina rău .Eu m-am gândit la ce era mai rău, eram sigur că n-o să mai văd casa și n-o să mai văd pe Oana”, a mai spus Viorel Lis.

Viorel Lis a făcut preinfarct şi a fost operat de urgenţă. Fostului edil i s-a montat un stent

Oana Lis a dezvăluit, la rândul ei, că nu era sigură dacă soţul ei va scăpa de această dat: „A fost foarte greu și mi-am dat seama după simptome că e infarct. Nu ne-am dat seama că este aceasta este gravitatea. Acum inima lui funcționează 50% , este în perioada de recuperare. Este o minune ca i-au salvat viața. Viorel nici nu avea loc de veci!”.