Viorel Lis NU reuşeşte să scape de „Casa Bordel”

Afacerile lui Viorel Lis au început să meargă din ce în ce mai prost. Dacă în toamna anului trecut fostul edil al Capitalei cerea un preţ exorbitant pentru o vilă de a sa, acum preţul a fost scăzut la jumătate, pentru a atrage un cumpărător.

RomaniaTV.net
14 sept. 2015, 08:57
Viorel Lis NU reuşeşte să scape de „Casa Bordel”

Oana şi Viorel Lis au parte de nenorociri, după ce viaţa li s-a schimbat complet şi au ajuns în pragul falimentului.

Dacă în urmă cu cinci ani, cei doi îşi permiteau să-şi satisfacă toate dorinţele cu banii pe care-i încasau din chiria vilei din Tunari, dar şi din pensia de 2.500 de lei a fostului primar, acum viaţa lor s-a schimbat complet, ambii încercând să găsească resurse financiare pentru a-şi achita cheltuielile lunare.

Ajuns la vârsta de 71 de ani, Viorel Lis îşi cheltuie aproape toată pensia pe medicamente, iar Oana Lis nu poate scăpa de viciul saloanelor de înfrumuseţare. Pentru a scăpa de greutăţi, anul trecut, în septembrie, Oana şi Viorel Lis au decis să scoată la vânzare vila din Tunari.

Din păcate, însă, cei doi nu au ştiut că foştii chiriaşi au transformat-o în bordel, iar acum această consecinţă se resimte în buzunarul celor doi. Astfel că, dacă iniţial Viorel Lis a cerut 400.000 de euro, pentru a vinde acea vilă, în primăvară a mai scăzut preţul la 350.000 de euro, doar-doar se va ivi un cumpărător. Pentru că rezultatul întârzie să apară, a intervenit Oana Lis, care s-a consultat cu un agent imobiliar şi care a sfătuit-o să mai scadă din preţ. Astfel, preţul casei din Tunari a ajuns, în momentul de faţă, la 250.000 de euro. 

„Da, am mai scăzut din preţ pentru că e criză, iar piaţa imobiliară e proastă. Ne chinuim de atâtea luni să o vindem, şi uite că nu am făcut nimic. Oamenii par interesaţi, sună, mai vin la vizionare, dar nu le convine când e vorba de bani.

Nici noi nu putem să dăm casa asta de pomană, totuşi, nu e vreo cocioabă. Acum cerem 250.000 de euro, am încredere că se va vinde. De închiriat nu mai vrem, pentru că ştiţi ce ni s-a întâmplat, iar Viorel nu are nevoie de complicaţii, să ajungă din nou la doctor”, a declarat Oana Lis.

Citeşte şi  Viorel şi Oana Lis, în prag de DIVORŢ: „Oana îmi cheltuie banii şi a început să sforăie”