Viorel Lis se reface greu după infarct. Soţia sa îi face toate poftele: „L-aş duce şi la femei!”

Oana Lis a anunţat că starea de sănătate a soțului ei nu este una tocmai bună. Viorel Lis a suferit un infarct care l-a trimis de urgenţă la spital, iar recuperarea este destul de dificilă.

30 mart. 2022, 23:23
Viorel Lis se reface greu după infarct. Soţia sa îi face toate poftele: „L-aş duce şi la femei!”
Viorel Lis se reface greu după infarct

Viorel Lis se reface greu după infarct.  Soţia sa îi face toate poftele, pentru a-l ajuta să se pună pe picioare, ba chiar e dispusă să îl ducă „la femei”, doar ca să îi facă ei pe plac!

Viorel Lis se reface greu după infarct. Soţia sa îi face toate poftele: „L-aş duce şi la femei!”

Oana Lis a mărturisit că starea de sănătate a soțului ei nu este una tocmai bună. Acum trei săptămâni, Viorel Lis a suferit un atac de cord, iar apoi a fost operat de urgență ţi i s-a implantat un stent. Soția fostului edil al Capitalei este gata de orice pentru ca acesta să fie fericit.

Prima imagine cu Viorel Lis după infarct. Oana Lis este din nou fericită: „Motanul meu cu nouă vieți!” FOTO

„Viața este înainte de infarct și după, dar asta nu trebuie să ne oprească. Noi cred că o să murim cu zâmbetul pe buze și trebuie să ne facem și zile plăcute, chiar dacă viața ne oferă provocări. Noi glumim în continuare, asta este calitatea noastră numărul 1. Să știi că Viorel nu este chiar foarte bine. Este slăbit și trebuie în continuare să mergem la doctori”, a mărturisit Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare despre starea de sănătate a fostului edil! “Acum ține de Dumnezeu și mă rog pentru el”

Oana Lis crede că soţul ei are nevoie de o viaţă normală, cu plimbări şi distracţie. „Dacă stai și cazi în depresie și nu faci mici lucruri, să mergi la un film, să mergi la casino, să mergi la o prăjitură, să încerci să-ți aduci bucurie… Asta încerc să-i fac lui Viorel, să îi aduc câte o bucurie. Și dacă asta lui îi place, l-aș duce și la femei dacă lui îi place”, a mai spus Oana Lis.