Viorel Lis şi-a făcut testamentul. Ce reguli trebuie să respecte Oana după moartea sa

Viorel Lis şi-a făcut testamentul. Fostul edil vrea ca Oana să respecte câteva lucruri extrem de importante pentru el după ce va muri.

16 ian. 2018, 16:26
Viorel Lis şi-a făcut testamentul. Ce reguli trebuie să respecte Oana după moartea sa

Viorel Lis şi-a făcut testamentul. Fostul primar şi-a pregătit cerinţele post-mortem. Acestea se adresează în special soţiei sale, Oana. Fostul primar al Capitalei îi cere soţiei sale să nu se mărite nici cu acte şi nici în biserică după moartea lui. De asemenea, Viorel Lis vrea ca nimeni să nu plângă la înmormântarea lui.

„Doresc să fiu incinerat, iar cenușa să fie păstrată în curtea casei natale” este una dintre condiții.

Eu sunt foarte credincios, credința mea este foarte mare, dar aici e o problemă sufletească. Nu-mi place să știu că sunt acoperit de pământ.

„În ceea ce o privește pe soția mea, trebuie să aștepte un an în memoria mea înainte să își înceapă o nouă viață alături de altcineva. Nu îi dau voie să se mărite cu acte sau în biserică” o altă condiție.

Boala îl răpune încet pe Viorel Lis. „Este groaznic. Am slăbit 12 kilograme. Doctorii mi-au spus că…”

“Diferenţa dintre mine şi Oana este destul de mare şi am avut probleme destul de mari. Înainte de a face operaţia, am scris câteva cuvinte de suflet pentru Oana. (…) A fost o descărcare sufletească, sunt lucruri de care ar putea să se ţină. Pentru cazul morţii mele, dispun de următoarele: doresc să fiu incinerat şi cenuşa să fie păstrată în curtea casei natale.

În ceea ce priveşte pe soţia mea moştenitoare, ultima mea soţioară, Oana Lăcrămioara Lis, iubirea vieţii mele, trebuie în memoria mea, să aştepte un an după moartea mea, apoi să-şi refacă viaţa cu cineva care o iubeşte şi o respectă. Nu îi dau voie să se mărite cu acte şi nici în biserică.

Vreau să se ocupe de casa de la ţară şi terenurile mele. Nu vreau ca eventualul copil al Oanei, prin inseminare, să poarte numele meu. Nu vreau să plângă nimeni. Vreau să vă amintiţi cu zâmbetul pe buze, vă rog”, sunt cerinţele post-mortem ale lui Viorel Lis.