Viorel Lis și-a făcut testamentul: „Ea e moștenitoarea mea”. Cu ce se va alege Oana Lis

Viorel Lis a declarat că și-a făcut testamentul, iar fostul edil a desemnat-o pe Oana Lis ca unică moștenitoare a actualei averi a fostului edil.

05 aug. 2021, 19:53
Viorel Lis și-a făcut testamentul: „Ea e moștenitoarea mea”. Cu ce se va alege Oana Lis

Viorel Lis, fostul edil al Bucureștiului, în vârstă de 77 de ani, a anunțat că și-a făcut testamentul, iar cea care va moșteni totul de pe urma sa este actuala soție, Oana Lis.

În ultima vreme, sănătatea lui Viorel Lis este din ce în ce mai precară, iar acesta s-a gândit că e momentul să se hotărască cui îi va lăsa moștenire bunurile materiale.

El a desemnat-o pe Oana Lis, însă presupusa avere a lui Viorel Lis nu este nici pe departe una considerabilă, așa cum aveau unii impresia.

Fostul edil al Bucureștiului trăiește din pensia pe care o câștigă, iar bunul cel mai de preț pe care îl va lăsa Oanei este apartamentul în care locuiesc în prezent cei doi.

Lis a mai precizat că după primul divorț, el a lăsat totul fostei soții și copiilor, astfel că de atunci a trăit în condiții extrem de modeste.

”Ea este moștenitoarea mea. Nu mă așteptam să aibă atâta suflet, dar îmi dau seama că e prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că: vai, dacă ești primar te-ai îmbogățit. Dar eu nu… eu trăiesc din pensia mea la ora actuală”, a spus Viorel Lis în cadrul unui interviu marca Antena Stars.

Viorel Lis a ținut să-i mulțumească Oanei pentru dragostea și grija cu care l-a înconjurat, mai ales acum la bătrânețe când întâmpină mari probleme de sănătate.

”Ea este moștenitoarea mea. Nu mă așteptam să aibă atâta suflet, dar îmi dau seama că e prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că: vai, dacă ești primar te-ai îmbogățit. Dar eu nu… eu trăiesc din pensia mea la ora actuală”, a spus Viorel Lis, potrivit Spynews.

Viorel Lis a făcut parestezii pe picioare

Viorel Lis

şi Oana sunt împreună de mai bine de 22 de ani de zile. Vedeta a fost criticată de foarte multe ori că ar fi cu fostul edil pentru averea lui. Blondina a negat de fiecare dată că acesta ar fi fost motivul pentru care s-a căsătorit cu Viorel Lis.

În ultima perioadă, cei doi au trecut prin mai multe momente dificile. Starea de sănătate a fostului politician s-a agravat, iar majoritatea banilor se duc pe tratamente.

„Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu”, a anunțat, îngrijorată, Oana Lis, în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Oana Lis, care și-a dat licența la Psihologie, a avut grijă în toată această perioadă de soț, l-a dus chiar și la tratamente, însă acestea nu au dat roade. Au cheltuit mulți bani, iar acum nu au cea mai bună situație financiară. „Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN”, a mai mărturisit Oana Lis.