„Viorel Lis a făcut parestezii pe picioare”. Oana anunţă că fostul primar şi-a făcut testamentul

Oana Lis a făcut dezvăluiri emoţionante despre fostul primar al Capitalei, care o duce foartze greu cu sănătatea.

26 iul. 2021, 19:42
„Viorel Lis a făcut parestezii pe picioare”. Oana anunţă că fostul primar şi-a făcut testamentul

Viorel Lis şi Oana sunt împreună de mai bine de 22 de ani de zile. Vedeta a fost criticată de foarte multe ori că ar fi cu fostul edil pentru averea lui. Blondina a negat de fiecare dată că acesta ar fi fost motivul pentru care s-a căsătorit cu Viorel Lis.

În ultima perioadă, cei doi au trecut prin mai multe momente dificile. Starea de sănătate a fostului politician s-a agravat, iar majoritatea banilor se duc pe tratamente.

„Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu”, a anunțat, îngrijorată, Oana Lis, în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Oana Lis, care și-a dat licența la Psihologie, a avut grijă în toată această perioadă de soț, l-a dus chiar și la tratamente, însă acestea nu au dat roade. Au cheltuit mulți bani, iar acum nu au cea mai bună situație financiară. „Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN”, a mai mărturisit Oana Lis.

Viorel Lis, probleme cu banii şi cu sănătatea. Ce pensie are fostul primar al Capitalei
Oana Lis a dezvăluit pentru un post de televiziune că a venit și momentul în care soțul ei să își scrie testamentul. Viorel Lis și-a rezolvat socotelile cu fosta soție și copiii în momentul divorțului, iar singurul lucru care le rămâne este apartamentul în care Oana Lis și fostul edil al Capitalei locuiesc.

Viorel Lis, în stare gravă. Oana Lis: „Viorel are probleme de articulare a cuvintelor. Nu a apărut la tv pentru că nu poate vorbi mult”
Soția lui Viorel Lis a dezvăluit că a fost deja trecut pe numele ei.  „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni televizate.