Viorel Lis, spitalizat de urgenţă. Oana Lis s-a internat împreună cu el: „Ce să zic, m-am făcut cu bani”

Viorel Lis a ajuns din nou pe mâinile medicilor în urmă cu câteva zile. Ca de fiecare dată, soţia i-a fost alături. S-a internat şi ea alături de el, astfel încât să-i ofere toată atenţia şi îngrijirea fostului edil al Capitalei.

23 oct. 2023, 11:10

La 79 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecţiuni. În 2013 a fost diagnosticat cu o boală cruntă: a început să își piardă memoria și nu mai recunoștea persoanele din jurul sau. După mai multe investigații, medicii au stabilit ca acesta are leziuni pe creier, care ar putea duce la demență.

În luna martie a anului 2022, Viorel Lis a suferit și un preinfarct. A fost operat și a stat mai multe zile în spital.

Fostul primar este complet dependent de Oana, iar Oana nu precupeţeşte niciun efort de a-l ajuta. Asta în pofida faptului că, dată fiind diferenţa de vârstă dintre ei, de 35 de ani, tot timpul au existat speculaţii cum că aceasta i-ar sta alături doar pentru a profita de banii fostului edil. Chiar dacă se află în spital cu soţul ei şi este îngrijorată de starea acestuia, Oana nu şi-a pierdut simţul umorului.

Citeste si Viorel Lis a ajuns în scaunul cu rotile. Primele imagini din spital şi mesajul soţiei sale: „Mai repede l-aş îngropa de viu” FOTO

Viorel Lis, din nou pe mâna medicilor

Aceasta a filmat un scurt clip în care îi ironizează pe cei care au acuzat-o de-a lungul timpului că stă cu Viorel pentru a-i mânca banii.

Unele femei „pe interes” merg în Dubai, eu merg la Spital !!!!„, este comentariul care însoţeşte clipul postat de Oana Lis pe Facebook.

Oana a glumit că este plătită de Viorel Lis pentru a sta alături de ea. Doar că suma în acest caz este de doar trei lei! Mai mult, Oana Lis îi cerea pe filmarea postată pe rețelele de socializare banii pe care i-a promis.

Citeste si Cea mai recentă imagine cu Viorel Lis. Cum arată, de fapt, fostul primar al Capitalei: „Mereu împreună. Cu Dumnezeu tot înainte!”

Bună, dragii mei! Sunt la spital cu Viorel, dar m-a plătit ca să stau cu el. După cum vorbește lumea am zis să recunosc, ce să fac. Așa zice lumea. Mi-a dat trei lei pe zi, sper să iau banii acum. Viorel, dă-mi ăia trei lei. Ce să zic, m-am făcut cu bani”, a fost mesajul pe care Oana Lis l-a transmis în mediul online.