Viorel Lis: Sunt supărat pe Oprescu că, la podul ăla nou, n-a scris şi numele LIS

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a comentat, la România TV, candidaturile vedetelor la Primăria Capitalei.

RomaniaTV.net
13 ian. 2012, 15:02
Viorel Lis: Sunt supărat pe Oprescu că, la podul ăla nou, n-a scris şi numele LIS

Viorel Lis a declarat că funcţia de primar al Capitalei este una foarte grea şi că nu orice persoană poate fi primar al Bucureştiului.

Pentru asemenea candidaţi excentrici ar trebui şi o primărie excentrică, specială pentru ei. La Primăria Capitalei poate să candideze oricine”, a spus Lis. „Cu condiţia să nu aibă un handicap de intelect”, l-a completat soţia sa, Oana.

„La primărie, trebuie să fie persoane care sunt bine pregătite. Şi dânşii sunt, dar să fii primar al Capitalei este greu. Trebuie să prezinţi un program-platformă adevărat. Până acum aveau doar platforma, programul mai lipseşte „, a declarat Lis despre candidaturile Lui Irinel Clumbeanu, a Ioanei Popescu şi a Sânzianei Buruiană.

Fostul primar al Capitalei a ironizat simbolul electoral ales de către Irinel Columbeanu-salvarea. „Salvarea ca salvarea, dar trebuie să fie dotată. Cu un mort sau rănit, ceva…”, a spus Lis.

Viorel Lis a recunoscut că Sorin Oprescu este un primar bun, dar că este supărat pe el.

Sunt supărat pe Oprescu că la podul ăla nou a scris „început de Băsescu şi terminat de Oprescu”. E proiectul meu, putea măcar să scrie proiectat de Lis„, a mai spus Viorel Lis.

Soţia acestuia, Oana Lis, a spus că probabil va vota între Ioana Popescu şi Sânziana Buruiană, pe cea care o va convinge mai mult.

Am fost funcţionar în Primărie şi ştiu care sunt problemele acolo. Ar trebui să mă convingă. Nu neapărat pe prietenie ar merge votul meu. Probabil că aş vota între Ioana şi Sânziana pentru că le cunosc„, a spus şi Oana Lis.

După ce Irinel Columbeanu a dat tonul, anunţându-şi candidatura pentru fotoliul de primar al Capitalei, în ultimele zile la scaunul lui Sorin Oprescu încep să atenteze şi domnişoare ai căror nuri cu siguranţă le vor fi foarte utili în campania electorală. Prima a fost Sânziana Buruiană, iar acum o urmează Ioana Popescu, „devoratoarea de fotbalişti”.