Viorel Mocanu, avocatul Oanei Zăvoranu, joacă DUR! A UMILIT-O pe vedetă cu PROPRIILE ei arme

Oana Zăvoranu pare că nu poate scăpa de norul negru de fum din jurul său. După ce a redeschis vechile scandaluri cu mama sa şi după ce a aflat că are probleme grave de sănătate, Oana Zăvoranu a ajuns să se certe cu propriul ei avocat, care încearcă din răsputeri să o scape de dosarele în care este implicată.

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 14:08
Viorel Mocanu, avocatul Oanei Zăvoranu, joacă DUR! A UMILIT-O pe vedetă cu PROPRIILE ei arme

Prima apariţie a Oanei Zăvoranu după ce a aflat că este grav bolnavă a avut loc în platoul emisiunii moderate de Dan Capatos. Atunci, vedeta a susţinut că în afară de problemele legate de sănătatea sa, dar şi de noile conflicte cu mama ei, din păcate a ajuns să se certe şi cu avocatul ei, Viorel Mocanu, care deşi a fost plătit nu mai doreşte să îşi facă meseria, scriu cei de la ziarulring.ro.

Dereanjat de aceste acuzaţii, Viorel Mocanu a ieşit public să vorbească despre acuzaţiile aduse de clienta sa, Oana Zăvoranu. Mai mult decât atât, avocatul Oanei Zăvoranu a mai spus că dispariţia clientei sale a fost doar o înscenare, deorece vedeta se afla chiar la el acasă şi se amuza de subiect.

Oana Zăvoranu, atac DUR la Instanţa care a judecat Dosarul Vrăjitoarelor „Zâmbesc duşmanilor şi…!”

„I-aş face un mare deserviciu dacă m-aş apuca să comentez. Am foarte multe detalii pe care publicul nu le ştie, dar deontologia profesională mă obligă să păstrez confidenţialitatea anumitor lucruri. Oana n-ar trebui decât să fie sinceră, e suficient, nu să-şi creeze un motiv să iasă în faţa publicului. Ce a spus la Antena 1 sunt afirmaţii nefondate, nu înţeleg de ce… Am fost la peste 80 de termene, la peste 30 de ore de mediere în favoarea ei şi ea nu şi-a terminat de achitat onorariul. Am depus apelul şi mai avem multe de făcut. Evident că această atitudine a ei va avea repercusiuni asupra colaborării noastre. E normal!

Lucrurile pe care le prezintă sunt neadevărate, dar nu intru în comentarii. Apelul s-a depus din momentul în care ea se juca de-a v-aţi ascunselea cu dispariţia ei în dormitor. Apelul a fost depus a doua zi, când ea era aşa-zis dispărută. Acuzaţiile ei de părtinire cu ţiganii… Faptul că se amână pronunţarea unei hotărâri e legal, corect, se întâmplă în 95% din cauze, iar niciunul dintre apărători, nici măcar procurorul, nu poate să intervină asupra opiniei magistratului şi să-l oblige să dea soluţia mai devreme decât şi-a propus. Nu există text de lege în acest sens şi n-am cum să intervin”, a declarat Viorel Mocanu.

Citeşte şi  Oana Zăvoranu îşi DESFIINŢEAZĂ mama care se află pe patul de spital. Mesajul DUR pe care l-a transmis