Viorel Moldovan, demis cu SCANDAL de la AJ AUXERRE

Viorel Moldovan a fost demis, luni de la Auxerre, la doar o zi după ce a criticat violent conducerea clubului din Ligue 2.

26 sept. 2016, 10:25
Viorel Moldovan, demis cu SCANDAL de la AJ AUXERRE

Viorel Moldovan (44 de ani) plăteşte tribut lipsei de rezultate, dar şi faptului că după ultima partidă de campionat a criticat în termeni foarte duri conducerea lui Auxerre, scrie L’Equipe.

„Este un context nefavorabil. Am multe lucruri de spus, pentru că nu e normal. Nu este normal să avem o asemenea strategie. Mă aşteptam la altceva, sincer.

Sunt dezamăgit. Vreau să transmit un mesaj puternic. Mă chinui de trei luni la această echipă şi am obosit. Ceva trebuie să se întâmple. Aici, dacă le spui oamenilor adevărul în faţă, se enervează.

Se spune că la Auxerre este un centru de formare, dar ce produce? De la Ntep, nimic. Am urmărit meciurile de la U19 şi U17 şi nu mă pot folosi de nimeni de acolo. Dar nu trebuie să spun acest lucru pentru a nu supăra.

Trebuie să se schimbe ceva, altfel acest club nu are cum să progreseze. Nu pot să fac mai multe, ţinând cont de situaţie şi de problemele pe care le avem în acest sezon. Am început cu 12 jucători, iar unii dintre ei nu pot încă să joace nici la echipa a doua. Uneori, nici măcar nu ştiu dacă sunt antrenorul echipei secunde sau al primei echipei. În timpul pregătirilor, am avut la dispoziţie cel mult 15 jucători. Suferim pentru că avem jucători care nu sunt 100 la sută pregătiţi fizic”, a fost declaraţia lui Viorel Moldovan după ultima înfrângere, cea cu Le Havre.

Viorel Moldovan îi lasă pe cei de la Auxerre pe locul 19, cu 6 puncte, la egalitate cu echipa de ultimul loc. Tours. Sub conducerea lui Moldovan, Auxerre a câştigat un singur meci, a înregistrat cinci remize şi a pierdut cinci partide.