Viorel şi Vulpiţa s-au despărţit, motivul este halucinant! Bărbatul a rămas cu cei doi copii: „Nu mai sunt cu Veronica! Scurt!”

Viorel Stegaru ar fi luat o decizie neașteptată, spre disperarea soţiei sale, Veronica. Bărbatul din Blăgești ar fi pe cale să își părăsească soția și cei doi copii din cauza traiului greu pe care îl duc după ce s-au întors de la București.

21 mart. 2023, 14:14
Viorel şi Vulpiţa s-au despărţit, motivul este halucinant! Bărbatul a rămas cu cei doi copii: „Nu mai sunt cu Veronica! Scurt!”
Viorel şi Vulpiţa s-au despărţit, motivul este halucinant! Bărbatul a rămas cu cei doi copii: "Nu mai sunt cu Veronica! Scurt!"

Viorel și Vulpiţa s-au despărţit! După mai mulţi ani de căsătorie, Viorel Stegaru a anunţat despărţirea  şi a precizat că el este cel care a rămas cu cei doi copii pe care îi au împreună. ”Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram.

Citeşte şi: Cum arată acum Vulpița din Blăgești? Apariția ei a șocat pe toată lumea! E de nerecunoscut

Cei doi au apărut în atenția publicului în 2020, când au pornit o întreagă telenovelă la televizor. După ce a raportat un posibil viol, s-a demonstrat că Vulpița a mințit, iar de aici a continuat o întreagă poveste. După ce au devenit vedete în urma aparițiilor de la Acces Direct, Veronica și Viorel Stegaru au ajuns într-o situație de-a dreptul neplăcută. Cei doi au fost ajunși de sărăcie, mai ales că Vulpița a devenit mamă pentru a doua oară și nu a reușit să se angajeze. Nici Viorel nu are un loc de muncă stabil, lucrând cu ziua, atunci când este chemat de vecinii din sat, motiv pentru care ar lua în considerare posibilitatea de a pleca și de a munci în străinătate.

Citeşte şi: Îi mai țineți minte pe Vulpița și pe Viorel Stegaru de la Acces Direct? Cum au ajuns să arate, după ce s-au întors în satul lor, la Blăgești! Din ce trăiesc!

„Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că era cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face prostii pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”, a dezvăluit o vecină a celor doi pentru Fanatik.