Cum arată acum Vulpița din Blăgești? Apariția ei a șocat pe toată lumea! E de nerecunoscut

După ce a născut pentru a doua oară, Vulpița a dispărut o perioadă de pe rețelele de socializare. Acum aceasta a revenit cu o postare cu care a șocat pe toată lumea.

11 mart. 2023, 08:36

Vulpița și Viorel Stegaru au devenit faimoși în urmă cu trei ani. O țară întragă îi cunoștea, deoarece zile la rând au apărut la un post de televiziune. Cei doi s-au certat, s-au împăcat, au plâns și au oferit publicului replici savuroase, care s-au viralizat. Totul pe bandă rulantă. Toți românii așteptau cu sufletul la gură să vadă ce se mai întâmplă cu cei doi.

Citește și: Război în lumea interlopă! Vandam Constantin a intrat cu un BMW în mai multe mașini în Iaşi, apoi a fugit după un rival cu toporul

Totuși, după ce a născut a doua oară, Vulpița a dispărut din lumina reflectoarelor. Mulți dintre cei care au urmărit cu interes această poveste se întreabă ce se mai întmplă acum cu ea. Recent, Vulpița a apărut din nou în fața fanilor pe rețelele de socializare, iar apariția ei a șocat pe toată lumea.

Vulpița șochează din nou

Soția lui Viorel Stegaru a trecut prin câteva schimbări majore și acum este de nerecunoscut. A renunțat la culoarea părului care a făcut-o celebră și a decis să devină blondă.

În urmă cu ceva timp, Vulpița și Viorel au hotărât să se mute în Capitală și să renunțe definitiv la satul lor natal, însă lucrurile nu au decurs așa cum au sperat ei și cei doi au fot nevoiți să se întoarcă de unde au plecat.

La puțin timp, Vulpița a uitat de pudicitate și a renunțat la toate inhibițiile și a apărut pe rețelele de socializare îmbrăcată într-o costumație cât se poate de sexy, cu ocazia Halloween-ului. Imaginile postate de Vulpița la momentul respectiv au devenit foarte rapid virale și au adunat sute de reacții și de comentarii din partea internauților. Toată lumea a fost șocată de schimbarea uriașă prin care a trecut acest personaj.

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Dosarul deschis de vedetă împotriva fostului soț este aruncat de la o instanță la alta