Viorel Stegaru s-a săturat să-și lingă rănile! A dat-o uitării pe Vulpița și și-a refăcut viața sentimentală: „Când iubești o persoană care te iubește, e altceva”

Viorel Stegaru iubește din nou, la mai bine de un de când s-a despărțit definitiv de fosta soție, Vulpița. Ce declarație a făcut, pe internet, fostul soț al Veronica.

27 feb. 2024, 08:48
Viorel Stegaru s-a săturat să-și lingă rănile! A dat-o uitării pe Vulpița și și-a refăcut viața sentimentală: „Când iubești o persoană care te iubește, e altceva”
Viorel Stegaru iubește din nou. Bărbatușl a dat-o uitării pe Vulpița

Veronica și Viorel Stegaru erau acum ceva vreme cele mai populare personaje din showbiz-ul românesc. Cei doi au avut o poveste de dragoste tumultoasă, presărată cu certuri și împăcări, dar la ceva timp după ce au renunțat să mai apară pe micile ecrane, căsnicia lor s-a terminat definitiv. După ce Vulpița a anunțat că a părăsit România, făcând o schimbare majoră în viața ei, acum soarele a răsărit și pe strada lui Viorel.

Pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi ce se mai întâmplă în viața sa, Viorel Stegaru a dat o veste surprinzătoare. Se pare că bărbatul a trecut peste despărțirea de Vulpița, iar acum iubește pe altcineva.

Citește și: Vulpița suspină și varsă lacrimi amare! După ce Viorel Stegaru a părăsit-o la spital după naștere, și iubitul Cătălin a dispărut din peisaj. Cu ce femeie a înlocuit-o pe Veronica Stegaru

El i-a făcut o declarație de dragoste neașteptată noii sale partenere, scriindu-i un mesaj de dragoste pe o bucată de hârtie. A publicat pe contul său Instagram textul respectiv, transmițându-i noii femei din viața lui, prin intermediul postării, că o iubește.

„Când iubești o persoană care te iubește, e altceva. Când iubești o persoană care îți întoarce dragostea, atunci e totul! Love. Pentru iubita mea. Te iubesc!”, este mesajul pe care Viorel l-a transmis pe rețelele sociale, alături de care a ilustrat și câteva inimioare.

Citește și: Vulpița revine pe micile ecrane. După mai multe eșecuri în dragoste, Veronica a dat România pe Germania, iar acum se întoarce la Acces Direct

După despărțirea de Viorel, viața Vulpiței s-a schimbat radical. A trecut printr-o relație de câteva luni cu un alt bărbat, în locuința căruia deja se mutase. Nici această poveste de dragoste nu a mers bine, iar Veronica a fost nevoită să o ia, din nou, de la capăt.

S-a despărțit și de bărbatul respectiv, iar în urmă cu câteva săptămâni, a anunțat că a început un nou capitol. Pe rețelele sociale, Veronica a dezvăluit că a plecat în Germania, acolo unde se află în prezent. Ea nu a spus, însă, ce are de gând să facă aici și cine a însoțit-o peste hotare.