Viorica Dăncilă a făcut primele demiteri de la Guvern. Un fost ministru, numit secretar de stat la MAE

După ce l-a numit marţi pe Darius Vâlcov, fostul ministru de Finanţe cercetat în mai multe dosare penale, în funcţia de consilier de stat în aparatul propriu al prim-ministrului, în Monitorul Oficial au fost publicare miercuri noi eliberări din funcţii de la Guvern. De asemenea, au fost publicate şi două numiri în funcţii: Andreea Păstârnac, fost ministru pentru Românii de Pretutindeni, a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe (MAE), iar Constantin Robu, în funcţia de secretar de stat, şef al Corpului de control al primului-ministru.

RomaniaTV.net
31 ian. 2018, 16:33
Viorica Dăncilă a făcut primele demiteri de la Guvern. Un fost ministru, numit secretar de stat la MAE

Printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă publicată, miercuri, în Monitorul Oficial, s-a decis încetarea calităţii de consilier onorific pentru Dumitru-Remus Vulpescu şi pentru Gheorghe Piperea.

Tot printr-o decizie a prim-ministrului, secretarul de stat şi şef al Departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Florin Lazăr, a fost eliberat din funcţie.

Simona Gabriela Baltag şi Robert Rucăreanu au fost eliberaţi din funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului.

De asemenea, Gabriel Andronache şi Ramona-Ioana Lohan au fost eliberaţi din funcţia de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Şi Alexandru Victor Micula a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în cadrul MAE.

Andreea Păstîrnac, fost ministru pentru Românii de Pretutindeni, a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe (MAE), printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Tot în Monitorul Oficial de miercuri a fost publicată decizia de numire a lui Constantin Robu, în funcţia de secretar de stat, şef al Corpului de control al primului-ministru.