Viorica Dăncilă: Am determinarea să merg mai departe şi să conduc acest Guvern. Nu mă intimidează jignirile. Poate voi mai greşi

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că are determinarea de a merge mai departe şi de a conduce Guvernul până când coaliţia de guvernare va dori acest lucru, precizând că nu este intimidată de jigniri.

RomaniaTV.net
31 aug. 2018, 15:21
Viorica Dăncilă: Am determinarea să merg mai departe şi să conduc acest Guvern. Nu mă intimidează jignirile. Poate voi mai greşi

„Am determinarea să merg mai departe, am determinarea să conduc acest Guvern până când coaliţia de guvernare va spune ‘Stop’. Nu mă intimidează nici jignirile, nici acuzele (…), cât am certitudinea că România merge pe un drum bun”, a declarat Dăncilă la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD).

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat vineri că a fost descumpănită de virulenţa atacurilor lansate asupra sa.

„Am fost descumpănită de virulenţa atacurilor lansate asupra mea. Că cei mai înverşunaţi adversari care îmi numără virgulele şi greşelile de exprimare nu au altceva de criticat”, a declarat Dăncilă, la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD).

Viorica Dăncilă a dat vina pe oboseală pentru greşelile gramaticale şi de exprimare pe care le-a făcut de-a lungul timpului, recunoscând aceste greşeli. Premierul a adăugat că va mai greşi în acest sens, dar nu va greşi niciodată prin deciziile pe care le ia pentru România.

„Este o oboseală imensă, încerc să fac cât mai multe lucruri. Şi poate voi mai face greşeli, dar nu voi greşi niciodată în deciziile pe care le iau pentru România şi pentru români şi cred că asta e cel mai important. Iar faptul că nu am greşit este reliefat de drumul bun pe care îl are economia românească”, a mai spus Dăncilă.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, huiduită la Mamaia, unde are loc reuniunea femeilor PSD UPDATE