Viorica Dăncilă, anunţ despre candidatura la prezidenţiale după ce a câştigat şefia PSD

Viorica Dăncilă anunţă evaluări ale miniştrilor şi sondaje pentru alegerile prezidenţiale din acest an.

29 iun. 2019, 13:48
Viorica Dăncilă, anunţ despre candidatura la prezidenţiale după ce a câştigat şefia PSD

Viorica Dăncilă a câștigat, așa cum era de așteptat, funcția de președinte al PSD! Dăncilă a anunțat că primul lucru pe care îl va face ca lider al partidului va fi să meargă în teritoriu. Ea a dat detalii și despre prezidențiabilul pe care PSD îl va susține în cursa pentru Cotroceni, dar și despre schimbarea unor miniștri.

„Voi merge în teritoriu, voi lua legătura cu oamenii, voi face o evaluare a rezultatului alegerilor, voi vedea ce vor oamenii, este primul lucru pe care îl voi face. Trebuie să reluăm discuțiile cu oamenii.

Congres PSD. Viorica Dăncilă este noul preşedinte al PSD. Cine a ocupat celelalte funcţii

Am declanșat două sondaje de opinie, sunt măsurați colegii care și-a exprimat. Am pus și un candidat din afara partidului, l-am pus și pe domnul Tăriceanu, și încă unul cu toți liderii politici. Putem să mai introducem și alte persoane. Vrem să mergem cu cel mai bine plasat candidat. Nu vrem doar să participăm, ci să câștigăm. Vrem să fim uniți, fiecare să facă campanie.

Eu nu figurez în sondajele pentru prezidențiale, nu candidez, ci doar în sondajul liderilor politici, pentru că este normal să vedem cum stăm.

De săptămâna viitoare vom face evaluarea fiecărui ministru. Avem de făcut două numiri. După ce facem evaluarea, vedem dacă facem remaniere sau restructurare. Dacă vorbim despre remaniere, vom merge cu propunerile la președinte, dacă va fi restructurare, vom merge în Parlament.”, a spus Viorica Dăncilă