Viorica Dăncilă are adversar la Congresul PSD. Liviu Pleşoianu intră în cursa pentru şefia PSD

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu şi-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PSD și o atacă pe Viorica Dăncilă. Deputatul susține că premierul este controlat din spate de altcineva.

RomaniaTV.net
25 iun. 2019, 08:36
Viorica Dăncilă are adversar la Congresul PSD. Liviu Pleşoianu intră în cursa pentru şefia PSD

„Doamna Dăncilă a predat cu arme şi muniţii partidul inclusiv faţă de domnul Klaus Iohannis, doamna Dăncilă nu a vrut să facă acea restructurare atunci, a stat încontinuu şi a aşteptat de la Iohannis o reacţie, inclusiv atunci când a fost vorba despre revocarea lui Augustin Lazăr, nu s-a mai întâmplat absolut nimic. Ce este foarte sigur este că sunt foarte mulţi oameni, oameni simpli care votează acest partid şi care sunt îngrozitor de supăraţi pe ce se întâmplă în momentul de faţă, pentru că se simt trădaţi”, a susţinut Liviu Pleşoianu.

„Putem să avem idei, putem să intrăm în polemică, putem să avem idei diferite, dar este important să rămânem pe ideea pe care am avut-o până acum, nu să ne transformăm de pe o zi pe alta… să ne tragem de sfori… a şi spus că este alt om acum, că dintr-o dată s-a regăsit pe sine, că până acum nu a fost dânsa, vă daţi seama că premierul României spune că nu a fost cu adevărat ea însăşi până acum. Nu am cum să nu mă gândesc la faptul că este teleghidată, nu am cum să mă gândesc”, a mai declarat Liviu Pleşoianu.

„De asemenea, mă voi înscrie oficial în vederea desemnării candidatului PSD pentru prezidențiale. Vă mulțumesc pentru susținere și vă asigur că VOCEA dumneavoastră se va face auzită! E necesar ca un om neteleghidat să spună lucrurilor pe nume la Congres…”, a anunţat Liviu Pleşoianu pe Facebook.