Viorica Dăncilă are patru case: „Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii”

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, susţine că poate justifica toate cele patru case pe care le deţine, conform declaraţiei de avere. Una dintre case, la munte, este încă neterminată, mai este un apartament în Videle, iar alte două sunt moştenite. Ea a făcut trimitere la casele luate de preşedintele Iohannis din meditaţii.

14 nov. 2019, 17:43
Viorica Dăncilă are patru case: „Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii”

Viorica Dăncilă a fost întrebată joi seară despre cele patru case pe care le-a trecut în declaraţia de avere şi de unde a avut bani pentru ele.

„Totul se poate justifica: am fost nouă ani europarlamentar”, a explicat Viorica Dăncilă.

Una din case, la Predeal, a început să o construiască în 1999 şi nici acum nu e terminată, a spus fostul premier. Ea mai are „un apartament într-un bloc modest din Videle” şi încă două case: una moştenită de la mama sa, decedată, şi o a patra la ţară, a socrilor, pe care o descrie drept „o casă modestă, o casă de ţară”.

„Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost întrebată joi seară şi despre ceasul de lux pe care îl poartă de obicei la mână, despre care spusese că va aduce lămuriri. Fostul premier a declarat că ceasul nu depăşeşte valoarea pentru a fi trecut în declaraţia de avere (5.000 de euro).

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, despre ceasul de lux: Nu o s-o vedeţi pe Viorica Dăncilă încălcând legea