Viorica Dăncilă, despre ceasul de lux: Nu o s-o vedeţi pe Viorica Dăncilă încălcând legea

Viorica Dăncilă a fost întrebată joi seară despre ceasul de lux pe care îl poartă de obicei la mână, despre care spusese că va aduce lămuriri. Fostul premier a declarat că ceasul nu depăşeşte valoarea pentru a fi trecut în declaraţia de avere (5.000 de euro).

14 nov. 2019, 17:22
Viorica Dăncilă, despre ceasul de lux: Nu o s-o vedeţi pe Viorica Dăncilă încălcând legea

„Nu o s-o vedeţi pe Viorica Dăncilă încălcând legea. Nu am trecut acel ceas în declaraţia de avere pentru că nu depăşeşte suma ca să fie trecut în declaraţia de avere (5.000 euro – n.r.). Acest subiect vrea să deturneze atenţia de la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o evită”, a declarat Viorica Dăncilă joi seară, în faţa presei.

Biroul Electoral Central a anunţat, joi, rezultatele finale pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2019. Aşa cum se ştia deja Klaus Iohannis, candidatul PNL, şi Viorica Dăncilă, candidatul PSD, intră în turul al doilea al algerilor prezidenţiale din 24 noiembrie. Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale începe vineri.

BEC a înaintat Curţii Constituţionale a României rezultatele finale ale primul tur al alegerilor prezidenţiale din 10 noiembrie 2019, a anunţat Mircea Preoțescu, purtătorul de cuvânt al BEC. Potrivit acestuia, numărul total al voturilor exprimate la scrutinul din 10 noiembrie a fost de 9.359.673, reprezentând 51% din numărul cetăţenilor cu drept de vot în România. Dintre acestea, 9.216.515 au fost voturi valabile exprimate, reprezentând 98.47%. 142.961 de voturi au fost nule. 

Citeşte şi: Viorica Dăncilă: Nu cred că dl Iohannis a purtat cască în ureche. Dar am văzut aceeaşi ştire şi despre mine