Viorica Dăncilă: Avem un preşedinte lângă care a leşinat un om, iar el n-a schiţat niciun gest

Publicat: Sâmbătă, 26 Octombrie 2019 15:43 // Actualizat: Sâmbătă, 26 Octombrie 2019 16:32 // Sursa: romaniatv.net

Viorica Dăncilă, liderul PSD, l-a atacat, sâmbătă, pe Klaus Iohannis despre care a spus că este un preşedinte care nu îi iubeşte pe români, un preşedinte "lângă care a leşinat un om, iar el n-a schiţat niciun gest".

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că preşedintele Klaus Iohannis se gândeşte la români doar în campaniile electorale.

"Ne-am săturat să ne privească cu aroganţă de la microfonul administraţiei prezidenţiale un preşedinte care se gândeşte la români din cinci în cinci ani şi atunci doar pentru a-i numi şi a-i susţine pe cei care iau măsuri împotriva românilor. Ne-am săturat ca preşedintele să stea în vacanţă să stea în weekend-uri prelungite când ar trebui să fie în mijlocul românilor, să muncească pentru români 24 de ore din 24, şapte zile din şapte. Să vină şi să spună ce a făcut în cei cinci ani în care a fost preşedintele României, câte măsuri din ceea ce a promis românilor a realizat", a declarat Viorica Dăncilă, la Bacău

Preşedintele PSD a amintit şi de incidentul în care un militar a leşinat în la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanţa.Dăncilă a remarcat faptul că şeful statului nu a făcut nimic în momentul în care bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa.

"Avem un preşedinte care nu iubeşte românii, nu empatizează cu românii avem un preşedinte lângă care a leşinat un om şi nu a schiţat un gest măcar că îi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lui. Avem un preşedinte care de fiecare dată a blocat Guvernul României, a blocat Parlamentul României în toate măsurile care trebuia să le ia pentru români. Avem un preşedinte care ar trebui să fie un model în respectarea legilor acestei ţări, dar preşedintele Iohannis a încălcat şi încalcă legea fundamentală, încalcă Constituţia României pentru că are impresia că îşi poate permite orice", a mai spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă se află sâmbătă într-o vizită în judeţul Bacău, unde a participat dimineaţă la inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova, după care a mers în localitatea Săuleşti.

Președintele PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova au vizitat pe biciclete şantierul Şoselei de centură a municipiului Bacău.

Viorica Dăncilă, aparaţie inedită: pe bicicletă, în blugi şi cu pantofi cu toc, la o vizită de lucru pe centura Bacăului FOTO

Un militar american a leşinat la festivităţile de Ziua Marinei, chiar în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Soldatul american de culoare se afla în Garda de onoare, în primul rând, chiar lângă preşedinte. S-a dezechilibrat, s-a sprijinit de colega din dreapta, apoi s-a lăsat pe spate, fiind prins de camaradul din rândul doi. Ceilalţi i-au sărit în ajutor sprijinindu-l, iar un echipaj medical a venit imediat, l-a stropit cu apă şi l-a culcat la pământ. A fost luat urgent cu targa la ambulanţă, fiindu-i acordat primul-ajutor la faţa locului. În tot acest timp, preşedintele Klaus Iohannis şi-a văzut de discurs în continuare, imperturbabil, fără să întoarcă privirea vreo secundă spre locul incidentului.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bacău centura bacau Klaus Iohannis Viorica Dăncilă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 oct 01:11
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Spuneți-i, dragă, că visul ăsta l-a mai înșirat de vreo câteva ori...
Nu mai este la copy paste nimic pentru putori?

Să se tăvălească, la dracu, odată, în 3 culori!
26 oct 23:49
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Și azi a leșinat unul sau ai tu un leșin
Că nu-i ca tine CRETIN!?
26 oct 17:10
Răspunde | Votează email 0 email
Gica
Omul lui Trump: Discursul care zgâlțâie lumea și pe care Papa nu l-ar fi pronunțat niciodată.
Autor: Adrian Pătrușcă. 26 octombrie 2019.
Procurorul General al SUA, William Barr, a făcut o analiză necruțătoare a degradării societății americane, aflate sub asediul forțelor progresiste.
De două săptămâni, presa progresistă americană (și din Europa Occidentală) a dat în clocot. William Barr, Procurorul General al Statelor Unite și un catolic convins, a rostit vineri, 11 octombrie 2019, la Facultatea de Drept a University of Notre Dame din Indiana, un discurs despre libertatea religioasă în Statele Unite.
„Bill Bar’s First Epistle to the Heathens” („Prima epistolă a lui Bill Barr către Barbari”) – The New Republic; „William Barr’s Wild Misreading of The First Amendment” („Înțelegerea proastă și brutală a Primului Amendament de către William Barr”) – The New Yorker; „Is This Barr’s Cry for Help?” („Este acesta străgătul de ajutor al lui Barr?” – Washington Post; „A Threat To Democracy” („O amenințare la adresa democrației”) – The Guardian; „William Barr is Neck-Deep in Extremist Catholic Institutions” („William Barr este băgat până-n gât în instituțiile catolice extremiste”) – The Nation etc. etc.
Nici împotriva lui Donald Trump nu s-a mai văzut o asemenea revărsare de ură. Și pe bună dreptate. Discursul lui William Barr face o analiză tăioasă a degradării sociale și politice a Statelor Unite sub asaltul forțelor care își spun „progresiste”. Dar radiografia sa necruțătoare este valabilă pentru situația din întregul Occident.
Cum presa a dat importanță mai cu seamă reacțiilor, neglijând (cu excepția unor citate trunchiate) cauza, am decis să public mai jos discursul integral al Procurorului General al Statelor Unite, pentru ca fiecare să judece cu mintea proprie.
Iată-l: „Astăzi, aș vrea să vă împărtășesc cât
26 oct 16:43
Răspunde | Votează email 0 email
Gogu
Au fost arestați ucrainienii Lev și Igor, partenerii de afaceri ai lui Rudolph Giuliani.
Autor: Antonia Hendrik. 11 octombrie 2019.
La sfârșitului anului 2018, Parnas și Fruman au început să lucreze îndeaproape cu avocatul personal al președintelui Trump, Rudy Giuliani, în efortul de a determina Ucraina să-l investigheze pe Joe Biden. Aseară au fost arestaţi.
Lev Parnas și Igor Fruman au fost arestați aseară pe aeroportul Dulles din Washington în timp ce încercau să părăsească Statele Unite cu bilete doar dus – și sunt acuzați de încălcări ale legii privind finanţarea campaniei.
Lev Parnas și Igor Fruman sunt doi pioni importanţi în investigația parlamentară lansată de Camera Reprezentanților în scandalul „Ucraina-Gate” și care ar putea culmina cu destituirea lui Donald Trump. Cei doi asociați ai lui Giuliani sunt acuzați că ar fi derulat o schemă frauduloasă de finanțare a campaniei republicane de realegere a lui Donald Trump la Casa Albă. Parnas și Fruman, născuți în Ucraina, ar fi virat prin intermdiul companiei lor, Global Energy Producers, 325.000 de dolari unui comitet de campanie „America First Action”, care îl sprijină pe Trump pentru un nou mandat la președinția SUA.
Cei doi oameni de afaceri i-ar fi aranjat lui Rudolph Giuliani o întâlnire cu un procuror-cheie de la Kiev, care ar fi trebuit să se asigure de urmărirea penală a lui Hunter Biden, fiului principalului rival al lui Donald Trump în cursa pentru șefia Casei Albe, democratul Joe Biden.
Mai mult, Lev Parnas a postat fotografii pe social media cu el și Fruman alături de Trump la Casa Albă. În alte poze, cei doi apar într-un restaurant din California, stând la masă cu fiul președintelui SUA, Donald Trump Jr.
Procurorii susțin că Parnas și Fruman „au căutat să-și promoveze interesele financiare personale și interesele politice ale cel puțin unui oficial guvernamental ucrainean cu care lucrau”.
1
EUR
4.8583
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H