Viorica Dăncilă: Avem un preşedinte lângă care a leşinat un om, iar el n-a schiţat niciun gest

Viorica Dăncilă, liderul PSD, l-a atacat, sâmbătă, pe Klaus Iohannis despre care a spus că este un preşedinte care nu îi iubeşte pe români, un preşedinte "lângă care a leşinat un om, iar el n-a schiţat niciun gest".

26 oct. 2019, 12:43
Viorica Dăncilă: Avem un preşedinte lângă care a leşinat un om, iar el n-a schiţat niciun gest

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că preşedintele Klaus Iohannis se gândeşte la români doar în campaniile electorale.

„Ne-am săturat să ne privească cu aroganţă de la microfonul administraţiei prezidenţiale un preşedinte care se gândeşte la români din cinci în cinci ani şi atunci doar pentru a-i numi şi a-i susţine pe cei care iau măsuri împotriva românilor. Ne-am săturat ca preşedintele să stea în vacanţă să stea în weekend-uri prelungite când ar trebui să fie în mijlocul românilor, să muncească pentru români 24 de ore din 24, şapte zile din şapte. Să vină şi să spună ce a făcut în cei cinci ani în care a fost preşedintele României, câte măsuri din ceea ce a promis românilor a realizat”, a declarat Viorica Dăncilă, la Bacău

Preşedintele PSD a amintit şi de incidentul în care un militar a leşinat în la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanţa.Dăncilă a remarcat faptul că şeful statului nu a făcut nimic în momentul în care bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa.

„Avem un preşedinte care nu iubeşte românii, nu empatizează cu românii avem un preşedinte lângă care a leşinat un om şi nu a schiţat un gest măcar că îi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lui. Avem un preşedinte care de fiecare dată a blocat Guvernul României, a blocat Parlamentul României în toate măsurile care trebuia să le ia pentru români. Avem un preşedinte care ar trebui să fie un model în respectarea legilor acestei ţări, dar preşedintele Iohannis a încălcat şi încalcă legea fundamentală, încalcă Constituţia României pentru că are impresia că îşi poate permite orice”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă se află sâmbătă într-o vizită în judeţul Bacău, unde a participat dimineaţă la inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova, după care a mers în localitatea Săuleşti.

Președintele PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova au vizitat pe biciclete şantierul Şoselei de centură a municipiului Bacău.

Viorica Dăncilă, aparaţie inedită: pe bicicletă, în blugi şi cu pantofi cu toc, la o vizită de lucru pe centura Bacăului FOTO

Un militar american a leşinat la festivităţile de Ziua Marinei, chiar în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Soldatul american de culoare se afla în Garda de onoare, în primul rând, chiar lângă preşedinte. S-a dezechilibrat, s-a sprijinit de colega din dreapta, apoi s-a lăsat pe spate, fiind prins de camaradul din rândul doi. Ceilalţi i-au sărit în ajutor sprijinindu-l, iar un echipaj medical a venit imediat, l-a stropit cu apă şi l-a culcat la pământ. A fost luat urgent cu targa la ambulanţă, fiindu-i acordat primul-ajutor la faţa locului. În tot acest timp, preşedintele Klaus Iohannis şi-a văzut de discurs în continuare, imperturbabil, fără să întoarcă privirea vreo secundă spre locul incidentului.