Viorica Dăncilă, despre modificarea legislaţiei achiziţiilor publice: „Reducem democraţia… reducem birocraţia” VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat joi, la începutul şedinţei de Guvern, în timp ce prezenta proiectul privind modificarea legislației achizițiilor publice, că prin acest proiect "reducem democrația". Ulterior, Dăncilă s-a corectat, "reducem birocrația și reducem termenele”.   

RomaniaTV.net
24 mai 2018, 10:35
Viorica Dăncilă, despre modificarea legislaţiei achiziţiilor publice: „Reducem democraţia… reducem birocraţia” VIDEO

Lungul șir de gafe ale premierului Viorica Dăncilă continuă, joi, cu o confuzie amuzantă. În discursul ținut la începutul ședinței de guvern, Viorica Dăncilă a luat o pauză de la cititul de pe foaie, moment în care a afirmat că „putem spune pe scurt că reducem democrația”.  

„Adoptăm astăzi în şedinţa de guvern modificarea pachetului de legi privind achiziţiile publice. Este un act normativ mult aşteptat şi cerut atât de administraţia publică, cât şi de agenţii economici. Acest act normativ va contribui la ridicarea barierelor în calea investiţiilor din România. Aseară, domnul ministru Eugen Teodorovici a prezentat pe larg în ce constau modificările pachetului de legi pe achiziţiile publice, dar şi faptul că aceste modificărui au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană. Putem spune pe scurt că reducem democraţia (sic!), reducem birocraţia şi reducem termenele”, a spus premierul Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.